Ahojte dostal som zo zahranicia Iphone 5 s Ios7.1 a nenacitava mi siet ziada o vlozeni sim karty od daneho operatora ako sfungcnim IPhone? :) za odpoved diky
Orange alebo Tmobile UK. Kedze patria pod jeden server, neviem presne ktory z nich. Ale cena je rovnaka. Ak zozenies ich SiMku, tak telefon iba aktivujes, volat budes moct stale iba s tou ich kartou (tzn v roamingu). Slovenske karty ti nezoberie. Jailbreakom sa odblokovat neda uz peknych par rokov.
Mozes este skusit rsim kartu, mala by fungovat. Stoji cca 30€ ale mozes mat problemy s 3G pripojenim (jeden iPhone 5 som tak odblokoval, ale to 3Gcko nefungovalo).
Jedine 100% reseni je unlock u operatora/apple. A pokud je navic ten telefon corka nebo ztraceny, tak ho nejspis ani neaktivujes a muzes si s nim podlozit stul. Radeji ho vrat komu patri.
Uz to tu bolo Xkrat. nove iPhony sa NEDAJU odblokovat. Bodka, vybavene, vymalovane. A furt sa najde niekto, kto sa ulakomi na usporu par desiatok Eur a potom sa pyta taketo otazky.
Este nieco?
Autor
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!