iPhone 5 – nevypinanie obrazovky pri prilozeni k uchu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 – nevypinanie obrazovky pri prilozeni k uchu

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Michal Suda
    Účastník

Zdravim,

viete mi prosim poradit, v com moze byt problem, ked sa nevypina obrazovka pri uskutocneni hovoru a prilozeni tel. k uchu? nerobi to vzdy, ale ked uz zacne tak je to stale az kym sa nevypne-zapne..aj to nie vzdy prestane. Ma s tym niekto podobnu skusenost? dakujem za radu

m

Dreamer
    Účastník

Ahoj

Ano viem cim to je. Blbne ti senzor ktory je hore nad reproduktorom. Je ho vidiet, ked mas biely telefon. Aky telefon mas? Neviem ako na iPhone 5,ale na starsich to bol jeden flex kabel inak nazyvany Proximity senzor, ktory pravdepodobne potrebujes vymenit a blbne ti.

Michal Suda
    Účastník

Ahoj,

cierny a tam to moc vidiet nieje, ..takze ho odnesiem reklamovat, nech sa na to pozru.

Velmi pekne dakujem za radu,

m.

Dreamer
    Účastník

Ked je v zaruke este lepsie. Ano odnes. Nieje zac.

raul
    Moderátor

Vola sa to proximity senzor a niekedy to zvykne zblbnut. Na nete su nejake navody, ktore by ti mohli pomoct a nemusis ani reklamovat – skus take nieco „neivazivne“ :) Ak by si mal rozmotovavat iphone, radsej to daj do servisu…
    https://discussions.apple.com/message/11744027?messageID=11744027&amp%3b#11744027?messageID=11744027&amp%3b

Michal Suda
    Účastník

Skusal som aj reset cez nastavenia aj tvrdy reset, ani jedno vsak nepomohlo.. v kazdom pripade dakujem za radu, pojdem sa popytat do applu co mi odporucia.

ahojte

Michal Suda
    Účastník

ahojte,

vcera som sa bol popytat ako som pisal vyssie do Applu a tam mi „poradili“, ze mam este skusit urobit restore! Ano, skusil som.. avsak na konci itunes vyhodil nejaku chybu a bolo to vybavene..nejde zapnut, stale svieti konektor USB + itunes a nic nefunguje! Neviete prosim poradit co s tym?

Dakujem

Dreamer
    Účastník

Ahoj

Aku chybu ti vyhadzuje? A aku verziu iOS mas v iPhone. Ak mas starsiu ako 6.1, tak ti ani nerestorne, lebo starsi soft uz Apple nepodpisuje. Budes musiet ist na najnovsi. To je najjednoduchsie vysvetlenie ak nemas Jailbreak, tak ti novy soft nijak nemoze uskodit.

Ak mas najnovsi nieco sa stalo, lepsie by som vedel z cisla tej chyby, ale mam este jednu radu. Daj si telefon do DFU modu a odtial restorni. Tu je navod, podla ktoreho to nemozes pokazit :)

Michal Suda
    Účastník

Ahoj,

tu chybu som si nepoznacil, necakal som, ze to uz nepojde ani len zapnut, tvari sa tak ako keby z neho bolo vsetko vymazane.. iOS som mal aktualny, JB v tel. nemam.

Nieco podobne som nasiel, ale nepodarilo sa mi to urobit tak, aby mi itunes vyhodil tu spravu co je v tom videu, ze je mozne urobit restore. Jeden krat sa win tvaril ze rozpoznal novy hw, ale to bolo tak vsetko, v itunes ho vobec nevidno :(

Dreamer
    Účastník

Ahoj

Oukej. Ak je telefon v DFU mode, iTunes ti ho ani neukaze. Hned po pripojeni ti hodi spravu,ze ho mas restornut. A obrazovku mas ciernu? A ked stlacis Power button nic sa nedeje? Ak ano, si v DFU mode. Odpoj z iPhonu kabel a pripoj znovu a malo by ti to vyhodit tu hlasku.

Michal Suda
    Účastník

To znamena, ze do toho DFU modu ho dostanem aj bez toho, aby bol pripojeny k pc? Takuto moznost som neskusal, robil som to iba s kablom pripojenym k pc. Vecer to vyskusam, dufam, ze sa s tym pohnem..velmi pekne Ti dakujem za rady..

ahoj a prijemny den

Dreamer
    Účastník

Jasne aj aj bez PC. PC je potom potrebne uz iba k restoru. Ale mne to pomahalo,ze som pocul zvuky odpojenia a pripojenia ked som ho mal pripojeny kablom k PC.

Michal Suda
    Účastník

Ahoj,

chcem sa ti este raz podakovat za rady, podarilo sa mi to urobit na druhom pc, na mojom kde som robil zalohu to neslo.. az nasledne obnova zo zalohy po restore sla v pohode.

Uvidim teda, ci to pomohlo nieco vyriesit s tym senzorom :/

dakujem

maj sa

Dreamer
    Účastník

jj som rad,ze si to vyriesil. Nemas zac, cau. Osobne si nemyslim,ze restore na toto pomoze ale budis :)

iTuxx
    Moderátor

ak problem pretrvava a mas foliu, skus ju odlepit

Michal Suda
    Účastník

ahojte,

takze po mesacnom cakani na vybevanie reklamacie je to vyriesene..
    problem bol s hw, senzor nefungoval.. napisali, ze vymenili zakladnu dosku, avsak zda sa mi, ze vymenili komplet iph.

takze uz je to ok.. dakujem Vam, ahojte

Dreamer
    Účastník

Ano to sa dnes tak robi. Dostanes nove IMEI a mas novy fon. Lebo Apple telefony neopravuje. Original nahradne diely neexistuju. Vydava swap moduly.

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.