iPhone 5 – nevedia sa mi dovolať

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 – nevedia sa mi dovolať

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Gordon
    Účastník

Mám nový iPhone 5 32GB čierny s iOS 6.0.2 kúpený v Nemecku a mám s ním nasledovný problém. Dosť často sa mi stáva, že keď mi niekto volá tak sa nedovolá a hádže mu to, sigńal ako keď je obsadené. To že mi niekto volal zbadám až keď stlačím tlačítko na zapnutie, alebo stredové tlačítko, tak sa mi ukáže na zamknutej ploche, že mám neprijaté hovory. Po odomknutí mám zaznamenané všetky neprijaté hovory.
    Keď som si skúšal volať tak väčšinou sa to deje, keď je dlhšie neaktívny, čiže sa nepoužíva. Keď ale po obsadzovacom signále vytočím číslo znova, tak sa dovolám a iPhone zvoní.
    Skúšal som to aj s povoleným 3G a aj bez a robí to v oboch prípadoch. V podstate sa to správa ako keď máte zapnutú funkciu Nerušiť.
    Nerobí to ale vždy, niekedy keď si aj 5x po sebe zavolám v minútových alebo iných časových intervaloch, tak sa dovolám bez problémov.
    Má s tým niekto z vás skúsenosť? Prípadne mal podobný problém s predchádzajúcimi modelmi? Za každú radu a skúsenosť vopred ďakujem.

Účastník

Do 7. januara ma blbnut prave ta funkcia Nerušiť. Nesuvisi to s tym ? Resp. ak ju maš vypnutu manualne v nastaveniach tak nesuvisi.

Gordon
    Účastník

Mám pocit, že to s tým súvisí. Mal som funkciu Nerušiť zapnutú a čas nastavený na 23:59 – 6:00 hod. Na iPhone 4 som to mal rovnako a aj keď som ju nechal zapnutú tak po 6:00 sa mi dovolali.
    Keď som funkciu Nerušiť na iPhone 5 vypol, tak sa mi odvolať dá. Teraz len neviem či sa to aktivovalo prvý raz po nastavení o 23:59 a ráno čas 6:00 neakceptovalo, alebo či sa to blbne hneď po zapnutí funkcie Nerušiť. Vie to niekto vyskúšať a dať sem info či má rovnaký problém?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.