Iphone 5 nesynchronizuje hudbu.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 nesynchronizuje hudbu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94675
    Axo
    Účastník (Participant)

    Caute,

    Ked si dam synchronizovat Iphone s iTunes tak mi prebehne cela synchonizacia, ale na mobile nemam ziadnu hudbu. V nastavenia mam vsetko nastavene spravne, kedze take iste nastavenie mam aj na ipad mini a tam mi to bez problemov funguje.
    V itunes ta kolkonko co oznacuje zaplnenost iphone mi po nastaveni hudby ktoru chcem synchonizovat ukaze kolko miesta to zaberie ale po ukonceni synchronizacia to skoci spat na 0.

    Nemate nahodou niekto s takymto niecim skusenosti, vazne neviem kde moze byt problem kedze s ipadom mi to bez problemov funguje s takymi istymi nastaveniami.

    dik

    #357685
    Hepo1
    Účastník (Participant)

    Pokial viem ipad a iphone su dve odlisne zariadenia..
    Maju rovnaky operacny system ale ked pripojis ipad a prenesie ti hudbu a potom chces dat tu istu hudbu do iphonu tak ked ho napojis na pc alebo mac a musis znova zaciarknut ktore playlisty chces synchronizovat.. Poňal..

    #357721
    Axo
    Účastník (Participant)

    hej, to je mi jasne, s tym som chcel povedat len to ze kedze maju rovnaky ios tak s rovnakymi nastaveniami na oboch zariadeniach by to malo fungovat, lenze nefunguje. Mam zaciarknute playlisty, uz som sa snazil aj kombinovat vselijak, ale nic. ked kliknem na on this phone tak sa mi tam ta hudba objavi ale je sedim pismom a pred nazvom skladby je taky prerusovany kruzok…ale dik pekne za odpoved :)

    #357767
    iTuxx
    Moderátor

    Nemas zaskrtnute v sekcii Info ze Manually manage music?

    #357885
    Axo
    Účastník (Participant)

    nie, nemam. ale zacina to byt riadna otrava…:(

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.