iPhone 5 nedá sa volať

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 nedá sa volať

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    martin.zlek
    Účastník

Mám problém, že sa nedokážem nikomu dovolať furt mi vyskakuje, že hovor zlyhal, signál mám plný a ked mne niekto volá tak to funguje, sms mi idú posielať jediné mi nejde volať, včom môže byť problém?

sarky
    Účastník

Tiež sa mi to stalo asi po týždni používania, skúšal som hocičo ale pomohlo len keď som obnovil tovarenske nastavenia. Zálohuj si cez iCloud všetko a sprav to. Skús ale najprv v nastaveniach reserovat nastavenia siete.
    Keby ti to nešlo tak z iCloud obnov iba potrebné veci ako kontakty (mne po celej obnove zase nešiel ale pred obnovou zálohy a po resete áno). Vyskúšaj a daj vedieť.

martin.zlek
    Účastník

Okej skusím raz mi to ide raz nie teraz už 4. deň nejde
    edit: nastavenia siete nepomohli tak skusím to celé resetovať

martin.zlek
    Účastník

Celé som to resetoval na základné nastavenia a stále sa nedá volať :( mám ho reklamovať?

hatto
    Účastník

skusal si inu sim kartu? nemas len napr nezaplatenu fakturu a odpojili ta alebo nieco podobne?

petto16
    Účastník

Mal som ties tento problem. Mas telekom?

Odporucam navstivit predajne miesto operatora.

Leon.nr
    Účastník

Skús dať pred číslo +421…

martin.zlek
    Účastník

Hej mám telekom easy free a kreditu mám dosť, volať sa mi podarilo iba 5 krát inak mi to vždy padne hlavne posledné 4 dni sa nedá vôbec

martin.zlek
    Účastník

Bol som dnes v iTouch tak mi ho reklamovali…

dziesko
    Účastník

Prosim vas mohol by my niekto pomoct dal som tovarenske nastavenia ateraz my nejde iphone 3g prosim vas pomozte my niekdo vypisalo my toto This iPhone is not currently setup to work with carrier you’re attempting to use. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked. Ako mam dalej pokracovat prosim o pomoc dakujem

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.