Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 farba a životnosť
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 10 mesiacmi od
sensi.
-
AutorPríspevky
-
13. januára 2013 o 11:07 #91590
sensiÚčastníkDobrý deň,
idem si kupovať iphone 5, len neviem aká farba vydrží viac, mne osobne sa páči čierna, ale na internete som našiel, že po 2 mesiacoch sa začne odlupovať, alebo niečo podobne že bude vidieť pod tým nejakú farbu bledšiu. Preto sa pýtam vás, ktorí máte osobne skúsenosti , ktorý iPhone 5 resp. akú farbu ? :)
ďakujem13. januára 2013 o 11:35 #343058
idarkcoÚčastníkJa mam biely a som spokojny. Ten hlinik vzadu a na boku vyzera pekne a tiez tie viac vylestene lemy ;) uz ho mam vyse 2 mesiacov tak zatial v pohode.
Ale aj cierny je pekny a kamos co ho ma zatial nemal popisovane problemy, akurat sa mu ho podarilo niekde suchnut a odluplo sa mu to tam, ale samovolne zatial nic…13. januára 2013 o 11:35 #343059
Dado7773Účastníkja mam iPhone 5 Black&Slate odkedy sa zacal na Slovensku predavat nenosim ho v puzdre a mam foliu len na dispeji a skrabance nemam ziadne… zalezi od toho ako ho pouzivas ak si automechanik a telefon hadzes, nepokladas tak si kup skor tu bielu verziu ale ak sa o to staras tak sa neboj ist do ciernej… a ku kapacite zalezi od toho na co budes telefon pouzivat ak iba na telefonovanie, zopar apps a internet tak ti staci 16 GB ale ale ak si tam chces stiahnut iLife a velke apps a budes to mat ako fotak alebo kameru tak chod do vyssich kapacit… zalezi to vsetko od teba ako sa o to postaras a na co to vyuzivas…
13. januára 2013 o 11:46 #343060
sensiÚčastníkno keďže to je 700€ mobil tak by som si kúpil fóliu na celé telo + púzdro… a ešte jedna otázka k čierneho iPhonu na boku čo má volume tlačídka … po čase keď ich budem stlačat nezačne sa odlupovať farba … na toto som narazil na jednom fóre. A čo sa týka tej kapacity tak som skôr taký že by som ho využival na Emaily, surfovanie a možno 10 apps ktoré by som najviac používal nič iné takže aspoň mám pri kúpe jasno v kapacite -16GB :)
13. januára 2013 o 12:06 #343062
majdyÚčastníkKapacita stačí 16GB určite na to čo požaduješ. Ja mám biely už dva mesiace, starám sa oň normálne, nič prehnané a nemám ani škrabanček, teda na zadnej hliníkovej časti možno nejaký miniatúrny aj je, ale vôbec som ho nepostrehol. Nepoužívam žiaden obal, fóliu, kryt, alebo púzdro a osobne som odporca, pretože to kazí dizajn a nepotrebujem si ten telefón zabaľovať, ale to je vec názoru a toho čo chceš a preferuješ. Ja fóliu použijem až keby sa mi nejak extra povrchovo poškodil aby som to zakryl :D
Je pravda že pri čiernej je ten hliník eloxovaný, to znamená, že je to len nános farby a nie zafarbený celý hliník, čiže zadná strana ak sa ošúcha moc, môžeš vidieť čistý biely hliník.13. januára 2013 o 12:14 #343064
shadowerÚčastníkhlinik na iphone nieje eloxovany lebo keby tak sa nic neodlupuje,eloxovanie je dost zlozita a nakladna vec a nie vsetko sa da naeloxovat, je len nafarbeny …a uz som videl cierny osuchany aj nie rovnako starane, rovnako stare…asi zalezi ks od ks alebo kde to robili …neviem …
osobne by som isiel asi do bieleho …
a ked tak folie su aj na komplet aj na boky …osobne alebo pouzivam farebny tenky priehladny obal slice13. januára 2013 o 12:20 #343069
sensiÚčastníkAle zas sa bojím na bielom, že by sa rychlo zašpinil a trochu mi vadi designovo že čierny displej a zrazu biely iphone … no neviem vo farbe stále niesom rozhodnutý jedine čo viem že si idem ojednať iPhone 5 16GB – čierny alebo biely :D môžete len tak na okraj napísať odkial by sa dal kúpiť alebo kde ste ho kupili vy ? :)
13. januára 2013 o 12:25 #343070
idarkcoÚčastníkSpiny sa na bielom bat nemusis, jedine zadna hlinikova plocha obcas potrebuje prelestit ;) ale to sa musis nanho divat dost pozorne aby si si to vsimol.
Ja mam svoj z Telekomu, este v oktobri mi ho zaobstarali.13. januára 2013 o 12:48 #343074
Dado7773Účastníks tymi tlacidlami hlasitosti neviem pretoze pochybujem ze sa ti pri beznom nastavovani hlasu odlupne farba… jedine ak by si to nastavoval srobovakom alebo klucom :D ja mam z telekomu hned od oktobra
13. januára 2013 o 14:17 #343080
sensiÚčastníktak teda Ďakujem, som 100% pre iPhone 5 16 GB Black version, iphone si idem kupovať preto lebo mám doma ipad a som s nim nadmieru spokojny a ked je taka aj vacsina apple vyrobkov tak budem milo prekvapeny :)
Pekný zvyšok dňa13. januára 2013 o 14:35 #343085
mcmatejÚčastníkJa mam biely ale veru mozno by som isiel uz radsej do cierneho…sami zda, ze ta biela je nejaka zazltnuta..proste su aj belsie veci :/
13. januára 2013 o 14:42 #343086
idarkcoÚčastníkJj to je pravda, aj korejske auta su belsie ako nemecke ;)
Aj mne sa paci cierny, ze je cely taky cierny, aj ram, ale zase na bielom, ze pouzili hlinik ako pri uplne prvom iPhone, ktory mal tiez hlinikovy zadok a je mne sa najviac pacil…13. januára 2013 o 19:19 #343110
pegoÚčastníkTak ja mám 16GB čierny iPhone 5 a biely by som nechcel. Je to presne tak ako tu niekto z vás písal, keď si dáš naň pozor, nemáš sa čoho báť. Osobne sa mi čirny veľmi páči, vyzerá naozaj skvelo. Ale je to vec názoru. :)
16. januára 2013 o 19:46 #343495
sensiÚčastníkTeraz ma dosť prekvapilo že v marci má prisť nový iphone , mám počkať ???
A druhá otazka znie ak vlastním ipad a tam mam nakupene aplikacie a hry pojdu mi aj na iphone ked sa tam prihlasim pod tym istym „menom“. ??
Ďakujem a pekny vecer16. januára 2013 o 19:59 #343501
howoarangÚčastník1. Ten novy iphone v marci je otazny, niekde sa uvadza, ze výjde az v 3 kvartali 2013.
2. pojdu ti aplikacie aj na iphone, ale iba tie, ktore su urcene pre ipad+iphone. Su to tie, ktore ked si ides stiahnut alebo zakupit, maju na tlacidle male znamienko „+“
Overit si to mozes aj v iTunes v karte Apps: hore si mozes nechat zobrazit vsetky zakupene/stiahnute aplikacie, alebo zvlast pre iPhone/iPod, pre iPad atd…16. januára 2013 o 20:53 #343507
sensiÚčastníka este sa spytam co myslis budu tam velke zmeny oproti iphone 5?
16. januára 2013 o 21:25 #343510
Viliam15ÚčastníkMôj vlastný názor je že ak naozaj vydajú iPhone 5S v Marci tak urobia veľkú chybu. iPhone 5 nie je ešte celkom dostupný a už o dva mesiace by malo byť 5S? A pokiaľ by si chcel čakať na iphone 5S tak rátaj minimálne +4 mesiace od uvedenia na trh ako to je s 5-tkami.
16. januára 2013 o 21:32 #343511
howoarangÚčastníktažko povedať ake zmeny nastanu. čítam tu o dvoch verziách nového iphonu:
http://iphone.macrumors.com/16. januára 2013 o 21:36 #343512
sensiÚčastníkale co sa tyka hw okrem procesora sa toho vela dufam nezmeni
16. januára 2013 o 21:38 #343513
sensiÚčastníkmi bude luto potom ze som nepockal na 5s
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.