Iphone 5 bateria ;(

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Iphone 5 bateria ;(

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Jurasko
    Účastník (Participant)

CHcem sa opyta som vlastnikom iphone 5 necely den a mam tu taky problem ze baterka sa vybia strasne rychlo v nastaveniach som vsetky somariny ako lokalizacie hlasenia a potobne zrusil.
    Ked som na 3g a v safari tak kazde 3 minuty mi zobere percento baterie co si myslim ze je dost na hovno.
    Cital som ze treba spravit cisty restor ale ten nepomohol stale to tak robi .
    Porad ci sa da daco spravit alebo reklamovat. ze som mal take stastie ze som dostal nepodarok ?? :( :( :( :?

Anonymný
    Neaktívny

Len okrajovo skusenost .. 2008 jesen .. dostal som v T-Debile iP 3G, zabaleny vo folii, ani som ho nechcel otvarat na predajni (chyba). Otvoril som doma, po case som zistil, ze na pravej strane je odstiepene sklicko a tesnenie dookola nesedi, pokrivene a vselijake. Pouzival som to 4 roky, prestal mi reagovat home button, tak som vybral LCD aj so sklickom a prislo druhe zdesenie, vnutro telefonu ocapkane prstami ako po slanine, vsetky leskle casti mali odtlacky prstov… takze dobra rada … VZDY si skontrolujte tie smejdy priamo na predajni, kategorie kvality 3. triedy dovazane do vychodnej Europy. iPhone je jeden kus elektronickej sr..ky poskladanej narychlo zo sprostych komponentov, tvoja bateria je zrejme taka ozivena po smrti. Vezmi manual, pozri vydrz pri jednotlivych aplikaciach, pracuj s tym, porovnaj a chod im to otrepat o hlavu.

odklizec
    Účastník (Participant)

Bohuzel, realita. S baterkou na 99% nic nemas. Pri normalni zatezi budes nabijet kazdy den. A protoze ho mas novy, urcite si s nim hrajes vic, nez je bezne vyuzivani. Takze bud se smiris, nebo ne a poridis si nejaky jiny telefon.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.