iPhone 5 aka pamat ?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    VladoJ
    Účastník

Potreboval by som poradit ktoru verziu iPhonu 5 vybrat 16Gb alebo 32 Gb ?

Nechystam sa tam davat hudbu ale chcem vyuzivat Exchange – postu z firmy, aplikacie, fotak atd…

Dakujem

JFK.
    Účastník

ja tam mám síce vela hudby, ale mám 32 a je to dosť málo … :D v podstate hospodárím tak, že mám len 1 GB volného miesta,… takže ak tam nedáš vela hudby, 32 GB ti bude stačiť… s hudbou je lepšie 64 si myslím… ale tak tam je tá cena dosť vysoká :)
    a 16? :D 16 je tak pre ženy čo volajú a SMSkujú si myslím :)

odklizec
    Účastník

Pokud chces fotit a natacet videa, 32 je minimum. Mam 4s 64gb, mam 10gb volnych a jen nejakych 27gb zabira photo library. Je pravda, ze tam mam i par velkych apps. Vyborne je, ze ani po roce nemam duvod se nejak omezovat a resit mazani apps, nebo presouvani fotek, videi pripadne hudby. S 16gb budes resit problem s mistem velmi brzy.

q0s
    Účastník

Je to individualne.Ja mam iPhone 5 16GB a viac by som nechcel.Mam tam vsetku hudbu,co potrebujem.Vsetky obrazky,co potrebujem.Kopec app a hier a mam volnych okolo 1-1.5GB, a viac tam nepotrebujem dat:)

lordsoft
    Účastník

Tiez mam 16GB a uplne mi to staci. Ako tu pisu ostatni, je to velmi individualne. Ja osobne pouzivam 8 appiek denne, par obcasne a tak nemam dovod mat ulozenych v telefone plno zbytocnych appiek len preto, aby som ich pustil raz za pol roka.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.