iPhone 5 64gb vs. iPhone 5s 16gb

Domov Diskusné Fóra Nezaradené iPhone 5 64gb vs. iPhone 5s 16gb

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    mapplec
    Účastník (Participant)

Zdravim ludia,

jednoducha otazka: myslite, ze sa oplati kupovat 5ku s vacsiou pamatou za lacnejsie ako 5s s mensou? Kedze som pocul, ze iOS je uz celkom narocne na pamat a chcem tam mat vela hudby a fotiek, a k tomu 5c ma vpodstate rovnaky hardver (okrem LTE) v sebe, co znamena dlhsiu podporu, tak mi to dava nieco do seba, ci sa mylim?

Dakujem za rady

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Frajerka teraz brala na pausal z telekomu a rozhodli sme sa pre iP5 64GB za 12€ mesacne. iP5s 16 GB stoji 17 € mesacne. Platit menej za viac muziky je asi lepsie ako platit viac za 3 zbytocne funkcie navyse. Uvedom si ako telefon prioritne vyuzivas a ci potrebujes mat za kazdu cenu to co je najnovsie na trhu.

mapplec
    Účastník (Participant)

presne tu ponuku chcem vyuzit z telekomu, preto sa pytam ;-) skor by som preferoval 64gb, kedze som mal doteraz tolko na telefone, takze asi vyberiem to.

islo mi hlavne o sviznost, ale myslim, ze 5ka je stale dobre optimalizovana. viem, ze som videl par 5tiek co miestami sekali na iOS8, ale podla mna by to hard reset vyriesil.

dfx
    Účastník (Participant)

iphone 5 je uz takmer 2 roky stary. O rok s iOS 9 bude znacne spomaleny.

mapplec
    Účastník (Participant)

ale hw je rovnaky ako 5c, ktory je stary rok, takze si myslis ze to aj tak uz nebude vykonovo stacit ochvilu? je to pre mna celkom podstatne, preto sa pytam. nechcem telefon, ktory mi bude ledva bezat

dfx
    Účastník (Participant)

Ano, presne to si myslim, ze iPhone 5 buduci rok po vydani iOS 9 uz nebude stacit. Teda pojde asi tak ako teraz ide iPhone 4 na iOS 7.

Io (:
    Účastník (Participant)

Ja som mal vzdy 16gb verzie ale eraz so mal moznost kupit 64gb v cene 16a pvoedal som si ze sak to nezaberem

A pravud povediac uz som tri krat musel mazat veci lebo som to mal plne …

re88ne
    Účastník (Participant)

Ludia na margo tej rychlosti … Predvcerom som drzal v rukach otcove 3gs so starym softom a bezal vyyyyynimocne rychlo, az som bol prekvapeny …
    Krasny dizajn ma stale to 3gs-ko :)

mapplec
    Účastník (Participant)

takze myslite ze by som mal ist skor do 5s rychlostne? ale som pocul ze aplikacie uz su dost pamatovo narocne v poslednej dobe… no uvidim..

re88ne
    Účastník (Participant)

No tak osobne by som toto vobec neriesil, jednoznacne 5s !
    Mas viacero faktorov …
    – ked tam chcem mat VELA hudby pravdepodobne ju chces aj pocuvat a podla mojho nazoru na to iP 5 nie je stavany uz len bateriou. Mal som 3 rozne iP5 a baterka je uboha, takze na pocuvanie hudby nestaci ak ho mechches mat stale v nabijacke …
    – miesto na aplikacie ? Zboznujem ak vezmem po niekom do ruk mobil, ktory ma v sebe natrieskane takmer vsetky FREE aplikacie a 3/4 vobec nevie naco sluzia ! Takze pochybujem, ze potrebujes miesto na aplikacie
    – po nejakom case bude aktualizacia kde uz iP 5 moze mat obmedzenia (samozrejme ak menis mobil ako ponozky teba sa to netyka )
    – 4G siet v neposlednom rade
    – kup si iPod a iP 5s

:)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Ja si myslim, ze iphone 3Gs aj iPhone 4 ostali svizne a pouzitelne dostatocne dlho od svojho vydania. Ak sa nepotrebujes hrat narocne hry, tak na telefonovanie, sms, email, internet a hudbu bude iPhone 5 dostatocny este aspon dva roky. V dnesnej spotrebnej spolocnosti asi nepoznam nikoho, kto chce pouzivat jeden telefon dlhsie ako je doba viazanosti, po ktorej ti zasa ponuknu nejaku super novinku. Ci si kupis 5s alebo 5, tak o dva roky uz bude zastaraly a urcite budes tuzit po niecom novsom. Nekupuj si teda telefon podla toho ako dlho bude svizne pracovat, ale podla ceny a funkciam, ktore si myslis, ze vyuzijes.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.