Iphone 5 – 5C – 5S

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 – 5C – 5S

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    jáabko
    Účastník

Takže zdravím všetkých jabĺčkárov…
    Chcel by som sa poradiť, do ktorého mobilu sa mi z týchto troch najviac oplatí, zo všetkých možných uhlov pohľadu.. poprosím aj keď máte skúsenosť iba s jedným, napíšte aspoň čo to..
    zvažujte cenu, a kompletné prevedenie telefónu

S pozdravom

bakosmi
    Účastník

tiez som chcel upgradnut 4S a nakoniec som kúpil galaxy S4.. :)

JOK3R
    Účastník

Na 5tku si precitaj recenziu, 5C je 5tka v plastovom obale a skusenosti s 5S asi este moc nebude, pozri si nove cislo videocastu DIGIT

oxxiss
    Účastník

Tak ja som presiel zo 4ky na 5s..mam ho iba od vcera ale zatial spokojnost..:)

sairik
    Účastník

mam 5tku a uz rok spokojny, 5s neplanujem, pockam si az na revoluciu v podobe 6 :) ta snad prinesie aj vacsi displej :) ale ak musis nieco kupit, tak by som urcite prihodil na 5S

jigga1411
    Účastník

Ak chces rychly telefon a nevadi ti ze nebude mat super nove vychytavky ako touch ID a 120fps video na fotaku a chces hlinikove telo kup 5, ak ti nevadi plast a chces trosku nizsiu cenu zober 5C. Ak chces vsetko naj a TOP model 5S.

Teraz je to skor uz o prioritach, na com ti najviac zalezi.

sairik
    Účastník

jo tych 120fps aj mna stve :-D ale zas si vravim a teda dufam ze u 6tky to uz bude vo fullHD :)

jáabko
    Účastník

ešte by som sa spýtal, strašne kritizujú batériu na ip5.. je to tak??? mal som 4s a v porovnaní ak by niekto vedel poradiť.. ale proste ako je to sňou :-) vlastne v 5 a 5C je jediný rozdiel len že je obalený v plaste?! či aj nejaké iné že je širší, poprípade väčší, alebo nejaké iné vnútorné vlastnosti… ďakujem.

Účastník

čo sa týka výdže tak je to v poradí 5S, 5C, 5, 4, 4S (od najlepšieho po najhorší)

5C je prekrytovaná 5 (je tam o pár mAh väčšia baterka), ale inak je to to isté, akcionári nariekali že klesá marža, tak maloobchodník Cook musel zasiahnuť

osobne sa mi 5C drží lepšie v ruke ako 4/4S/5/5S tým že sú hrany zaoblené, ale pri cene 600€ je to nezaujimave, mozem rovno kupit 5, hodit to do nejakeho puzdra a vyjde ma to lacnejsie ako 5C

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.