Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 11 mesiacmi od
majdy.
-
AutorPríspevky
-
2. februára 2013 o 9:56 #92147
mario77ÚčastníkZdravím chcel by som sa opýtať pred týždňom som si kúpil nový iPhone 5.Po niekoľkých dňoch užívania som prišiel na viaceré nedostatky jedným z mnoha je napríklad to že tlačítko na uzamykanie displeja je „rozhegané“vždy keď iPhone položím na stôl tak to tak divne ťukne.Ďalším problémom je,že je hocikedy mi vypadne sieť (neviem či to nemôže byť spôsobene obalom ale pochybujem) a nikto sa mi nemôže dovolať.3.Problém je že v aplikácii Facebook,v ľavom hornom rohu sú 3 čiarky ktoré slúžia na návrat do menu alebo news feed,niekedy sa mi to podarí ťuknuť až na 4-5.krát.Dnes cestou do roboty som prišiel na 4.nedostatok a tým je že ked chcem dať alebo napísať správne slová s diakritikou a dlhšie podržím povedzme písmeno i,pretože chcem dať i s dĺžňom,čo je hned o jedno políčko vedľa normálneho i,tak to nejde resp.mi to ako keby reaguje až od druhej pólky gramatickych možností íčka.Problém je že neviem čo mám robiť či ho mám dať do servisu alebo niečo iné?
2. februára 2013 o 10:13 #345542
Dado7773Účastníkskus restore… s tym tlacitko to neries to ma asi kazdy iphone… a moze to byt aj obalom pokial je z nejakeho materialu co signal neprepusti…
2. februára 2013 o 10:26 #345543Remm1
ÚčastníkDado7773
Neviem odkial mas tu informaciu ale mne sa to tlacitko ani nepohne a skusal som aj brachov a ten tiez bez problemov. Osobne by som to dal na reklamaciu.2. februára 2013 o 10:53 #345545
mario77ÚčastníkTo dado:Hm,keď dojdem domov tak to skúsim a potom napíšem.Obal mám tento : http://www.mzone.sk/obaly-a-puzdra-pre-iphone-5-tones-for-iphone-5-black-4787
Remm:Ono to vydá taký zvuk teda to tlačítko tam má voľnosť ja som si chcel tiež skúsiť na kamaratovom mobile či ma to isté a mal,tak som myslel že to asi bude schválne.
Reklámacie sa osobne bojím,iPhone je veľmi náchylny k poškriabaniu alebo nejakemu zhednoteniu predavačovi som povedal že to dam reklamovať ale stav iPhonu si odfotím a ked tam bude čo i len jeden vizuálny nedostatok tak to tam pošlem opäť.
2. februára 2013 o 13:26 #345564
JFK.Účastníkzasa to ťukanie, to určite myslíte focus v kamere… čo iné by tam mohlo ťukať, ťuká to každému od 3GS hore.
–
a tie ostatné chyby, buď máš divné prsty, alebo software-chyba, takže skús restore…, sieť vypadne občas aj mne, neviem, toto je trochu divné, v niektorých častiach domu stratím signál, ale na 6.1 sa mi to tuším ešte nestalo… na 6.0.2 to robilo ale vyriešiš to že zapneš/vypneš airplane mode, ono si to načíta signál znovu… obaly si nedávaj, máš mobil za 800€, dizajnérsky skvost a dáš si naňho nejaký trápny obal
edit://
jasné, ak robíš extrémne športy alebo nejakú divnú fyzickú prácu, tak tam obal maj, ale keď sedíš v kancelárií alebo chodíš do školy, tak nosiť obal je fakt zbytočné si myslím2. februára 2013 o 18:19 #345603
mario77ÚčastníkCo sa týka toho tukania,tak mám pocit ze to tlačítko má voľnosť a malo by tam byt co najpresnejšie a najpevnejsie a nie ze sa mi bude heglat jak na mobile za 100 EUR.
Co sa týka iOS tak si ho musím updateovat tak dúfam ze to vyrieši môj problém.
iPhone 5 je nádherný ale co sa týka jeho vzhľadu a kvality obalov…
Stačí iba ak zmienim ze kamaratovi padol a je cely doskrkany a preliaceny po obvode a nebudem sa spoliehať na to ze mi nepadne,a ak sa tak stane tak z nebo bude troska.5. februára 2013 o 10:25 #345919
bawyModerátormario77: neťuka ti tlačitko ale autofocus vo foťaku, riešilo sa to milionkrát, a vďaka tomu „ťukaniu“ vie tvoj teleon ostriť, takže ak nechceš ťukanie musíš si nájsť mobil z pred roka 2003 alebo iphone 3G alebo starší.
5. februára 2013 o 13:39 #345945
majdyÚčastník1. Zrejme to bude autofocus a nie tlačítko tam hore, keby bolo rozhegané ako píšeš vedel by si s ním do veľkej miery hýbať aj jedným prstom, ono voľnosť maličkú má, tiež sa to riešilo aj na zahraničných fórach, ale nič strašné to neni ak ti to tam doslova nelieta.
2. Sprav iOS update. Sieť vypadla raz alebo dakrát aj mne na 6.0.2, 6.1 zatiaľ nie, ale je skoro hodnotiť.
3. To tlačítko vo Facebooku je len orientačné, ty ho ani nemusíš stláčať, stačí keď hocikde aj pod ním potiahneš z ľavej hrany displeja prst doprava a vysunie sa ti celá lišt s new feeds a podobne.
4. Diakritiku používam aj ja, ale je to rýchlejšie kliknúť na dĺžeň mäkčeň keď si zapneš ako predvolenú klávesnicu slovenskú, to znamená, že ti pridá k enteru dve ďalšie klávesy a nemusíš držať prst na „i“ aby si napísal „í“.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.