iPhone 4S – iOS 5.1.1, iCloud

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4S – iOS 5.1.1, iCloud

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    modemw
    Účastník

Zdravim vas, stal sa mi zvlastny problem, baterka mi vydrzrala velmi malo, mal som iOS 5.1.1 s jailbreakom, tak som spravil pomocou Redsnow (pomocou SHSH zalohy) restore na opat 5.1.1, jailbreak som uz teda nedaval no a tu sa naskytol problem. Po obnove z iCloudu mi nefunguju zvuky pri prijatych iMessages, ani pri mailoch (push notifikacie som uz nestihol otestovat). Vyskusal som vyresetovat nastavenia, dokonca som urobil dalsi restore, dal som tentokrat set up as new iphone, zrazu zvuky idu, ale nemozem sa nijako pripojit na iCloud (nastavit kontakty, postu, kalendare), pise mi, ze sa nepodarilo skontaktovat s iCloud serverom.
    Zazili ste rovnaky problem? iPhone vsak je aktivovany a mozem s nim volat, ale nemozem si nacitat kontaky atd…
    Myslite si, ze je to len nejaky vypadok alebo to moze byt tym, ze iOS 5 uz nie je podporovany? ale na iPade mam iOS 5.1.1 uz dlhsie a vsetko ide OK.

edit: presna hlaska znie: Overovanie zlyalo, Nepodarilo sa komunikovat so serverom

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.