iphone 4, zaheslovany, z irska

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iphone 4, zaheslovany, z irska

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #90528
    mathew666x
    Účastník (Participant)

    vie niekto poradit ? kamos doniesol najdeny iphone z irska, je zaheslovany…. neda sa dostat na uvodnu obrazovku , spravil som DFU a itunes mi ho konecne nasiel a robim RESTORE, stahuje mi iOS akurat…. rozmyslam ci potom iphone bude este vystopovatelny,resp. ci ho budem vobec moct pouzivat….

    #337908
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Nojo, zas jeden poctivec. To ti fakt neni blbe snazit se rozbehat neci ztracenou vec, ktera stala dost penez? A pak ho beztak jeste prodas a oseres nejakho chudaka, ktery ho v dobre vire koupi a pri nejblizsi navsteve irska zjisti, ze mu telefon z nejakeho zahadneho duvodu nefunguje. Moralni pokrivenost spolecnosti mne stale neprestava udivovat.

    #337916
    Mito
    Účastník (Participant)

    mathew: no už ta pravdepodobne má vystopovaného… Možeš čakať, že nejaký kamaráti možu prísť na návšetvu. Tak či onak ak by ten iPhone prišiel do Írska tak mu to ešte aj vypíše…
    Na tvojom mieste pekne pohľadám toho čo ho stratil

    #337922
    iTuxx
    Moderátor

    zas odpovedaju poctivci, ktori budu utekat do Irska hladat majitela, alebo sa budu v Irsku vyhybat iPhonu spadnutemu na chodnik. Vlastne nie! Vy ho pekne zanesiete na slovensku/cesku policiu, najhorsi organ spolocnosti (spolu s par dalsimi) a v dobrej viere budete dufat, ze sa budu namahat a hladat v zahranici majitela. Ako keby ste tu zili 2 dni…

    Teraz k teme: pokial nie je IMEI nahlasene v databaze stretenych/kradnutych telefonov a vyhlasene medzinarodne patranie (neviem ci sa to robi aj na telefony, pochybujem ze fizli maju tak malo roboty, aby sa tymto zaoberali), tak sa telefon nenajde. Ked do neho nedas ziadnu SIMku, tak sa telefon po restore neda vystopovat nijak. Keby si restore nespravil, mozno by Find My iPhone bolo zapnute a vtedy by to v 1 zo 100 pripadov mohlo tvoju poziciu prezradit.

    #337934
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Ne, nikdo nepobezi do irska vracet phone, ktery je navic beztak kradeny. Pohadkam o “najdenych” iphonech verim asi tolik, jako ze v lete pada snih. Ono uplne staci kontaktovat apple a resit to s nim. Ani postovne by nebylo treba platit. Ale kdyz se holt nechce, tak se nechce. Kdo ma trosku cti a doma ho naucili poctivosti, trosku te namahy na najdeni majitele vynalozi. Kdo je vychcanek s pokrivenym charakterem se na to samozrejme vyprdne.

    #338014
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    mathew666x: takym ako ty zelam len to aby o svoju poctivo zakupenu vec vratane kontaktov fotografii a vsetkeho prisli podobnym sposobom. A este mu poradime ako ho odblokuje.
    A pre iTux: Nie nikto nepobezi do Irska ani na policiu na Slovensku. Ten co to “nasiel” ho mohol odniest na policiu tam a mozno by este ziskal nalezne.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.