iPhone 4 z USA – da sa nejak odblokovat na SR SIM ???

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 z USA – da sa nejak odblokovat na SR SIM ???

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    re88ne
    Účastník

Dobry den, mam moznost vyhodnej kupi iPhone 4 z USA a nejde na slovensku SIM, da sa to nejak urobit aby to slo? Viem ze sa tam robia iPhone 4 na dva siete AT&T a este nejaka. a na jednu z nich sa neda urobit? je to pravda ?
    Pomoze GEVEY karta ? alebo ako ? dakujem za kazdu odpoved

choroner
    Účastník

AT&T by si teoreticky rozbehal cez gevey ak v tom iphone nebude iOS 5.0 a vyssie. Ale ani ta gevey nieje najlepsie riesenie, najlepsie je nevymyslat a kupit to bud neblokovane alebo u nas.
    Ten „druhy“ je verizon ten u nas nerozchodis nijako, kedze bezi na uplne inej sieti (ina frekvencia, sposob prihlasovania,..) = neni sanca

re88ne
    Účastník

Tak ten dotycny tam uz dal iOS 5 . a je to ten Verizon … ze nijako to nepojde? vobec? to je trochu cudne
    :-OOO

re88ne
    Účastník

vies modem ho mat za 250 :) myslel som, ze dobra kupa

Dano_C
    Účastník

NIE! Verizon funguje na technológií CDMA a na Slovensku máme GSM a UMTS. Je tam anténa, ktorá jednoducho nebude u nás fungovať, lebo nieje kompatibilná.

re88ne
    Účastník

hej akurat som hladal v googli a nieco som nasiel … tak uz tomu rozumiem :) dikes chlapi

a este ako zistim ci je na verizon alebo AT&T ???

Dano_C
    Účastník

A za ďalšie, kam si chcel strčiť SIM, keďže Verizon nemá slot na SIM kartu.

re88ne
    Účastník

aj to som cital :)

max7323
    Účastník

cdma je riesenie ze cislo mas vypalene do mobilu …..bez simkyuplne ine technologia

Dano_C
    Účastník

Tak super. ;) Rozlíšiš ich tak, že AT&T má slot na SIM a Verizon nie. A ešte podla zárezov po obvode telefónu, ktoré sú inde rozmiestnené, lebo Verizon má inú anténu.

re88ne
    Účastník

OKI, dikes … viem všetko čo som potreboval :)

max7323
    Účastník

nespekuluj , ipod touch je lacnejsi …;-)

re88ne
    Účastník

men ho netreba, ja som len myslel, ze je to dobra cena :) ja mam iP4

a iPod touch je podla mna zbytocna strata penazi ! nevidim v tom vyznam :)))

max7323
    Účastník

ved to ti z iphonu ostane ak ho neunlocknes.

re88ne
    Účastník

ale ja chapem !!!!!!!!!!! prave preto ho nechcem, a kôli tomu som zalozil tuto temu, aby som vedel ci ho mam kupit alebo nie :)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.