Iphone 4 z Rakuska

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    crievko
    Účastník

Zdravim, chcel by som sa spytat ci neviete ktory rakusky operator ponuka unlocknute mobily pretoze si chcem kupit Iphone 4 bez viazanosti, z nemciny neviem nic, takze prosim vas ak to viete, dajte mi vediet, dakujem.

edkis
    Účastník

Pokial viem v Rakusku ma iPhone 4 predavat T-Mobile a tusim len na pausal cize predpokladam aj blokovany.

crievko
    Účastník

aj orange ho ma predavat

crievko
    Účastník

naozaj neviete ako to bude v tom rakusku?

monicqa
    Účastník

mna by viac zaujimala ta zaruka. ked si ho kupim mimo slovenska, kde mi spravia servis? najblizsie v rakusku???

mmhardky
    Účastník

Zda sa mi ze ani jeden. Unlocknute iphony sa v rakusku predavali vzdy len cez dealerov a vzdy stali cez 1000 eur. Tu su sucasne ponuky: http://geizhals.at/?cat=umtsover&xf=1022_Apple

3GS uz isiel podstatne dole.

crievko
    Účastník

http://www.ihackintosh.com/2009/07/iphone-3g-3gs-factory-unlocked-confirmed-list/

nasiel som tento clanok, ale ci to bude platit aj na iphone 4 a ci to je bez viazanosti tak to neviem a s tou zarukou monicqa to bude na 99% tak ako si ty pisala, jedine ze by si si na slovensku za tu opravu zaplatila

monicqa
    Účastník

hm tak to sa cudujem ze tu „tolko“ ludi riskuje a kupuje za tazke prachy fon ktory sa tu neda ani opravit… :(
    ale asi ked na to maju, tak uz nejaky servis pre nich nie je problem? prip kupia novy :D

EdDy
    Účastník

Zdravim

Neviete mi povedať ako to je dnes s Rakuskym Orangeom? Mam v plane si od nich zobrať iPhone, len neviem ako to je s blokovaním. Či blokujú len na viazanosť alebo neblokujú vôbec?

odklizec
    Účastník

Jaky ma smysl ptat se tady a ne primo u Orange AT? ;)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.