Iphone 4 wifi problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4 wifi problem

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    mpmpmp
    Účastník (Participant)

Zdravim mam taky problem,
    kupil som od znameho iphone 4. mal tam starsi IOS tusim 4 a hovoril ze wifi ide. Jak som ho dostal hned v tom momente som aktualizoval Iphone na IOS 5 a iphone ma problem najst mi wifi. akoze najde mi ju ale musim byt v blizkosti routera aby som chytil plny signal 100%. Poradite co s tym ? stretol sa s tym uz niekto ?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Definuj „v blizkosti routera“. WiFi nefunguje ucinne na viac, ako niekolko desiatok metrov, v pripade domu/panelaku este vyrazne menej. V pripade panelovych domov signal za 3-4 stenou chytis len velmi slabo, ak vobec

mpmpmp
    Účastník (Participant)

asi bude problem v iphone pretoze v jednom iphone ktory ma mamina je IOS 4 a najde mi aj susedovu wifinu….a moj ktory ma IOS 5 ledva najde moju domacu wifi….takze neviete asi povedat co to je ze ? :D

peter_piper
    Účastník (Participant)

Same problem.. Včera som ho kupoval s ios5 a pokiaľ nieje pár metrov (2-3) od routera, už stráca plný signál a v inej miestnosti už nejde vôbec.. Rady z googlu som skúšal.. Nič nepomohlo.. Pred tým som mal 3gs a signál bol na rovnakých miestach vždy plný

mpmpmp
    Účastník (Participant)

hej hej presne to iste mam aj ja….ak neni blizkosti tak nic. Neviem co mam teraz spravit. Vratit sa k IOS 4 sa asi neda ci ? :D

peter_piper
    Účastník (Participant)

Neviem.. Ak hej, tak to nebude len tak.. Ale kamoš má tiež ip4 a nespomínal taký problém.. Aj keď to môže byť tým, že používa net od operátora..

mpmpmp
    Účastník (Participant)

to je uplne ine. ked pouziva net od operatora tam nepotrebuje wifi. jedine ak precerpa data. ale tak vobec tomu nechapem.

peter_piper
    Účastník (Participant)

Šak jasné, len narážam na to, že možno o tom probléme ani nevie, nakoľko má permanentne svoj net

peter_piper
    Účastník (Participant)

Takže som to overil a on tento problém nemá

mpmpmp
    Účastník (Participant)

ja to potom nechapem, a nikto s tym asi uz problem nema :( ked nikto sa nevyjadruje…ani neviem co s tym mam robit…

raul
    Moderátor

Ja tiez tento problem nemam… Ale dufaj, ze to je sw chyba a ze dalsia akt to spravi…
    Teda ak si skusil zakladne 3r: restart, restore a … Tretie neviem :D

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Tretie je reklamacia :D

raul
    Moderátor

no, toto, toto :D :D :D

Risko
    Účastník (Participant)

Ja mám podobný problém. Po update na iOS 5 mi nenájde ani jednu wifi sieť.

mpmpmp
    Účastník (Participant)

neviete teda nikto poradit ? :D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.