Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone 4 SK a antena
- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 26 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 10 months od
Anonymný.
-
AutorPríspevky
-
31. augusta 2010 o 1:25 #71194
Xfire
Účastník (Participant)by ma zaujimalo ci apple vyriesil problemu s antenou telefonu kazdy tvrdi nieco ine.. ze uz je aj nova revizia kde uz nieje problem zo signalom a podobne.. nap na slovensku je vraj uz opravena revizia a pod.. mna by y zaujimalo najradsej , kebyze niekto spravi test napr tel kupeny hned ako vysiel a tel kupeny teraz ci ma taky isty signal po dotknuti nespravnej casti tel a pod… podla mna apple vobec nevydal reviziu telefonu a je taka ako bola… akurad na sk to pocitujeme ze signal nepada pri dotknuti zlej casti koli tomu ze tu mame dobry dosach vykrivacov.. ale preco potom apple robi case program? naco dava bumper do 30.9 zadarmo? tak asi revizia nebude existovat ked dava zadara.. a do ze do 30.9 a potom co dalej? bude sa uz predavat v 1 baleni s bumperom? alebo antenu opravia? neverim ze by opravili koli 1 veci a to ze to by museli o dost redesignovat bocne strany telefonu.. max mozu akpitoval na ten klinik nejaky lak ci daco pod…
31. augusta 2010 o 7:46 #224021reign88
Účastník (Participant)tiez by ma to zaujimalo, do stvrtka mam iPhone odlozeny v predajni (vtedy im pride na sklade aj Galaxy S) a potom sa uz len rozhodnem, aj na zaklade diskusii o signale
31. augusta 2010 o 7:48 #224023addamz
Účastník (Participant)Neviem no ako u nas, ale v CR straca signal. Mne osobne je to fuk, keby aj dam si bumper.
http://superiphone.cz/2010/08/potvrzeno-iphone-4-ztraci-signal-i-v-cesku/
31. augusta 2010 o 8:38 #224027ciapka
Účastník (Participant)Kamarat ma iPhone 4 + Orange… ak ma zapnute 3G ma 5 paliciek. Chytim pevne lavou rukou telefon a palicky spadnu na 0, az sa prepne na Edge… tam mam 4/5 paliciek a nizsie to nejde.
31. augusta 2010 o 8:44 #224030scenic
Účastník (Participant)U nas straca rovnako ako inde vo svete. Neviem preco si myslite ze na SK mame kvalitnejsi signal ako inde :)). Byvam od vysielaca (3G) cca 800m a az na par stromov a jeden dom mam volny vyhlad. Sila signalu 3g u mna doma je tak 3 az 5 „paliciek“. Akonahle vsak chytim iPhone na spominanom dolnom rohu signal klesne na jednu palicku. Na druhej strane, aj s jednou palickou sa d kvalitne telefonovat v 3G sieti. So sietou 2G je to ovela lepsie. Tam stratu signalu nepocitujem kedze ten je silnejsi ako 3G a je vsade!
Tak asi tolko k iP4, ja osobne som sklamany z tohto telefonu :(A este jeden postreh. Ten signal sa da prezit ale kvalita zvuku cez BT Hf sa prezit neda kedze cely den sedim v aute. Pripadam si ako terminator, proste taky kovovy plechovy zvuk…
31. augusta 2010 o 9:13 #224032Xorpi
Účastník (Participant)Aha, takže v kľude počkám na iPhone 5 i já…
31. augusta 2010 o 9:43 #224044addamz
Účastník (Participant)Ach toto je zivot. Normalne rozmyslam ze vymenim moj 3G za Desier, alebo Galaxy S a pockam na dalsir rok ked predstavia novy iPhone. Ale tak nerad by som to robil, android nemam vobec rad. Na druhej strane bumper mi vobec nevadi, no uvidime co bude.
31. augusta 2010 o 9:45 #224045Rado2711
Účastník (Participant)A co poviete na samsung galaxy s? Dost o nom uvazujem
31. augusta 2010 o 9:46 #224046Kiko
Účastník (Participant)v naozaj slabom EDGE signále u t-mobilu mi pri dotyku toho správneho miesta klesne signál na jednu čiarku ak ho normálne uchopím do lavej ruky tak mi klesne úplne, ale je to fakt iba v mizernom signále, pred tým som tam ledva chytal nejaký signál teraz tam mám 3 čiarky a bez problémov telefonujem, čo sa pred tým nedalo. Takže i keď mi môže signál pri blbom uchopení vypadnúť, s inými telefónmi som tam ani nepohol pohodlne telefónovať, takže sa mi situácia zlepšila. A ak mi to naozaj bude vadiť, tak začnem používať bumper, alebo si kúpim nejaký custom gelaskin :)
31. augusta 2010 o 9:48 #224047ViRPo
Účastník (Participant)tiež sa pripájam do diskusie, po prečítaní neviem neviem či si ho kúpim :(
31. augusta 2010 o 10:25 #224053stranger
Účastník (Participant)Problemy so signalom mam presne ako pise ciapka. S bumperom je to bezproblemove. iPhone 4 treba JB a napchat do neho aplikacie asi tak za 100,-€ a potom je to telefon snov. Ja som maximalne spokojny. Mam aj telefon s Androidom, ale iphone je iphone.
Scenic, co pouzivas za BT?
31. augusta 2010 o 11:06 #224058crievko
Účastník (Participant)kupil som ho hned prvy den v orange na pausal, prakticky jediny problem je s 3G sietou, ked sa dotknem toho nepekneho miesta, inak mam lepsi signal ako som mal na omnii a niekto pisal ze si kupi custom gelaskin a bude po probleme tak sa myli, ja to mam nalepene a problem pretrvava
31. augusta 2010 o 11:19 #224061RioM
Účastník (Participant)Nechapem ako si niekto moze mysliet, ze problem so signalom nemaju aj ine mobily. Ved aj ten Samsung Galaxy ma spustu clankov o tom ako ma slaby signal. Alebo aj videi: http://www.youtube.com/watch?v=TYzI2j3A78E
31. augusta 2010 o 11:23 #224063Man
Účastník (Participant)Kupte si iphone jednoznacne neolutujete ten signal je problem iba vtedy ked ste niekde napr v leste a je tam slabe pokritie signalu a ked zakrijete mobil tak vam palicka padne ale mne osobne sa este nestalo ze by mi padol niekedy na nulu a kvalita hovoru je rovnaka
31. augusta 2010 o 11:27 #224065ViRPo
Účastník (Participant)no uvidíme čo prinesie Touch 4G
31. augusta 2010 o 12:13 #224089Kiko
Účastník (Participant)Cievko: teraz som to skúšal s prelepením miesta elektrikárskou izolačkou a fakt to nepomohlo, takže ani gelaskin nepomôže. Dik za info, a sorry za dezinformáciu.
31. augusta 2010 o 12:57 #224099m@R3k
Účastník (Participant)Ma niekto uz skusenosti s (ne)stracanim signalu pri iP 4 + zagg invisible shield ??
31. augusta 2010 o 13:13 #224105OakleyWisdom
Účastník (Participant)Mam iPhone 4 od piatku od tmobile a co sa tyka anteny tak nejake problemy som nezaznamenal. Pravda je, ze signal kolise hore dole no este sa mi nestalo aby mi signal padol uplne, resp. prerusil hovor. Nedavam si pozor na to ako ho drzim pri telefonate. No skusal som aj naschval ho drzat za inkriminovane miesta pocas telefonatu a zatial (klop, klop, klop) nic.
Skusal som telefon oblapit cely dookola ako je to ukazane na viacerych videach co sa siria po youtube atd a vsetko je okay, este ma prekvapilo ze na zaciatku som mal 4 palicky potom to padlo na tri no vzapati vyskocilo na 5.
S telefonom som (zatial a dufam na velmi dlhu dobu) spokojny a mozem ho len odporucit. :)
31. augusta 2010 o 13:26 #224106icefire
Účastník (Participant)m@R3k uz som daval Zagg na 4-ku a potom s nim robil experimenty pri telefonovani :D Vsetko bolo o.k., ak nahodis aj antenna fix.
31. augusta 2010 o 16:59 #224135RedFan
Účastník (Participant)do toho datumu konca Bumper free programu.. do 30.9 ma uz byt nova revizia s opravenou antenou v predaji.. cize pockat chvilu sa oplati ..
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.