iPhone 4 – prolem s LED pri foteni – modre fotky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 – prolem s LED pri foteni – modre fotky

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    ovi77
    Účastník

Ahojte, mam svoj iPhone 4 len kratko a doteraz som mal na nom zadnu foliu priamo od vyroby kedze som telefon kupoval ako novy. Skusal som fotenie s bleskom ale fotky mali modry nadych, ale nekladol som tomu velky doraz kedze som myslel ze to sposobuje folia. Tu som ale dnes odlepil a fotenie s bleskom je stale zle a uteka kdesi do „domodra“. Da sa tento nedostatok nejako odstranit, alebo je to bezne? Dakujem.
    PS: Mam bielu variaciu.

odklizec
    Účastník

Rekl bych, ze to je bezne. Foceni s bleskem je vzdy problem. Maji s tim casto problemy i fotaky znamych znacek a vsech cenovych kategorii. Vyvazeni bile v pripade fotek s bleskem je zkratka komplikovanejsi a muze se pobit s umelym svetlem v mistnosti kde fotis. Ale jen tak pro jistotu, hod nejake foto na ukazku. Samozrejme, jakakoliv folie natazena pres blesk muze zasadnim zpusobem ovlivnit barvu blesku.

koNa19
    Účastník

Taky sposob som skumal, ked moja spoluziacka mi povedala ze ma s tym problem s LED pri forenim… a som skusal fotit a mala pravdu, ze tam ako by bola hmla…, tak som skusal dat prec jej biely kryt, a pomohlo to, ak mate kryt tak skus dat prec, ak nemate tak potom neviem s tym pomoct. Dik

raul
    Moderátor

presne, tu bielu hmlu moze sposobovat blesk v kombinacii s obalom, ale to by som nenazval fotenie do modra :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.