iPhone 4, problém s mikrofónom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4, problém s mikrofónom

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Patrik152
    Účastník

Od včera mám problém s mikrofónom pri telefonovani. Ak niekomu volám tak ma počuje veľmi slabo alebo vôbec. Pri použití hlasného odposluchu je všetko OK (počuť ma dobre).

Má alebo mal niekto podobné problémy?
    Ďakujem za pomoc.

Patrik152
    Účastník

Nikto nevie čo to môže byť?

radovan192
    Účastník

Pato, manzelka mala ten isty problem, iPhone 4S, cca 10 mesiacov pouzivany, ziaden pad, vlhkost, nic, proste mikrofon prestal ist … reklamacia v Telekom-e … uznana a iPhone vymeneny za novy kus. Akurat mi sprosta pani stratila krabicu od telefonu :(

Patrik152
    Účastník

škoda, že už nie je v záruke. nejako inak by sa to opraviť nedalo? je nutná iba výmena vadného mikrofónu?

radovan192
    Účastník

opytaj sa napr. sairika, opravma@gmail.com, ma na fore dobre referencie

Patrik152
    Účastník

neviem mi ešte niekto poradiť?

Drevoplech
    Účastník

No ja by som skusil vymenit ten mikrofon, i ked je to divne, ze pri hlasitom hovore funguje normalne. Ak si z BA tak sa ti na to mozem kuknut.

gabonov
    Účastník

na 90% staci precistit z vnutra tu mriezku k mikrofonu, 5% je chyba mikrofonu a 5% je dokodovaci cip na doske ale ked ten odide tak vacsinou nepocut vobec a to ze ti ide pri hlasnom odposluchu to je normalne lebo hore je este 1 mikrofon rozdielovy na odstanenie sumu ale v tomto pripade ide cez neho aj zvuk

Patrik152
    Účastník

@Drevoplech: nie som z BA

@gabonov
    : teraz ma už nepočuť vôbec

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.