Iphone 4 oprava

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Iphone 4 oprava

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    merlinhz
    Účastník (Participant)

cafte ludia,

Neviete cca kolko ma bude stat vymena zadneho sklicka na Iphone 4 a vymena home buttonu ?
    Alebo mi to vie niekto spravit ?
    Home button mi postupne totalne odchadza. Vela krat mi uz padol, akurat som dnes nemal na nom puzdro lebo som ho mal na stojane GPS, samozrejme mi padol a zadne sklo je na šrot :)

vdaka

Andreso
    Účastník (Participant)

Zadné sklíčko si vymeníš aj sám: 1 šrobovák($1) a sklo podľa výberu(okolo $6- napr. toto http://goo.gl/bQnus). Home button je trochu komlikovanejšia záležitosť, takže ak si netrúfaš, daj do servisu.

merlinhz
    Účastník (Participant)

da sa verit tym sklam ? az moc lacne sa mi to zda :) ..je to kvalitne ? do servisu ? hmm nerobi to tu niekto ten home button?

sairik
    Účastník (Participant)

servus, presov, kosice a okolie , spravim home a ked bude treba aj zadny kryt, opravma@gmail.com

Andreso
    Účastník (Participant)

Ja to sklo mám a nemám s ním žiadny problém.

marcok95
    Účastník (Participant)

marek.stano2@gmail.com – Home button ti vymením do 1h. Cena za homebutton 20 Eur. Zadný kryt 15 Eur. + darček zdarma.

Púchov 020 01

merlinhz
    Účastník (Participant)

ok sklo objednavam .. a ten Home button potrebujem v BA alebo v okoli BA .. dik moc

merlinhz
    Účastník (Participant)

Andreso a jaky srobovak nato potrebujem ? dik

duri_01
    Účastník (Participant)

Merlinhz ak este stale potrebujes vymenit ten button tak ja ti to vymenim za 20€

littlesmile0@gmail.com
    mozeme sa dohodnut ze mi to donesies za pol hodku to mas hotove byvam v BA Ruzinov

Ak by si mal problem aj s niecim inym staci povedat vymienam aj predne skla aj ostatne tlacitka ci mid frame

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.