iPhone 4 -odblokovanie z Telekomu po viazanosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 -odblokovanie z Telekomu po viazanosti

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Ne_X_uS
    Účastník (Participant)

Caute,dal som si par dni dozadu odblokovat iPhone 4 z Telekomu,kedze skoncila viazanost a za nejake 4€ to odblokovali a povedali ,ze do 24 hod to bude odblokovane(daval som to 18.10.2012,takze davno 24 hod uplynulu)ale hovorili daco s iTunes.iPhone ide na predaj a ja mam iba telekom micro sim.iPhone je aktivovany.Moja otazka znie.Bude uz pri predaji fungovat s orange micro sim alebo ho musim zresetovat a aktivovat pomocou WiFi alebo iTunes s Orange kartou? Ako som spominal,mam len telekom,takze to neviem zistit a pri predaji nechcem vyzerat ako debil,ze je blokovany.Dik :)

odklizec
    Účastník (Participant)

Dokud nepripojis k itunes, bude stale blokovany. Takze tam strc TM kartu, pripoj k itunes a hura, bude odblokovany.

mynick
    Účastník (Participant)

normalne pripoj iPhone k iTunes ak si tak este neurobil, prebehne synchronizacia, vtedy sa iPhone skontaktuje s databazou applu a hotovo. Tvoj iPhone bude odblokovany.. a pripraveny na predaj :)

uz som bol predbehnuty, co uz :D

Ne_X_uS
    Účastník (Participant)

Diky chlapi,moc ste mi pomohli :) Mozete LOCK :)

Ne_X_uS
    Účastník (Participant)

Jj,po pripojeni na iTunes: „Your iPhone had been unlocked “ :)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.