Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iphone 4 nefungujuci reproduktor
- Toto téma obsahuje 12 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 9 months od
MartinT.
-
AutorPríspevky
-
4. septembra 2010 o 10:54 #71293
karolaa
Účastník (Participant)mam novy i4 z tmobilu, od zaciatku nefunguje reproduktor, na sluchadlach zvuk ide ok.
podobne problemy mali stare iphony kde stacilo niekolkokrat vlozit-vytiahnut sluchadla lebo bol problem s jackom, ale tu nepomaha nic. restore, hard reset, soft reset, nic.
nemal niekto podobny problem?
celkom sa netesim ze to mam hned dat reklamovat4. septembra 2010 o 11:52 #224791Hurfo
Účastník (Participant)Do 7 dni by ti ho mali vymenit kus za kus tak naco cakat?
4. septembra 2010 o 12:15 #224792Rado2711
Účastník (Participant)chlapci musim vas sklamat ale v t-mobile sa mobil NEDA vratit do 7 dni. Do uvahy pripada len reklamacia. Minuly mesiac som to resil tiez no zmenili obchodne podmienky takze bouzial sa neda :-/
4. septembra 2010 o 15:51 #224827MartinT
Účastník (Participant)Nový iPhone …síce mám iPad, ale na toto som čakal tri roky a teraz… Je mi do revu. Podeľte sa aj Vy ostatní, ktorým nejdúrepráky, dajte návod na opravu alebo skúsenosti o postupe operátorov. Ja som v T-mobile.
4. septembra 2010 o 16:19 #224832R4d0sl4v
Účastník (Participant)ten problem som mal 2x na dvoch odlisnych 3GSkach :) jeden som opravil tak ze som strkal do konektoru sluchatka asi 50x za sebou a potom to slo … a dalsi tak ze som strkal sluchatka do konektoru asi 100x neslo tak som ho hodil o zem a potom siel :)
4. septembra 2010 o 18:32 #224850Hurfo
Účastník (Participant)Radoslav ten druhy problem by si si mal nechat patentovat. Myslim ze vela ludi by zrazu muselo platit za sposob riesenia problemu.
5. septembra 2010 o 10:50 #224939karolaa
Účastník (Participant)R4ad0sl4v – ano, ale pomerne lahko zistis, ci to je problem s jackom – ze ked pridavas hlasitost aj ked nemas sluchadla pripojene stale ti telefon ukazuje ze menis intenzitu hlasitosti headphones..
toto jednoducho je asi hw vada. Idem tomu dat posledny restore, zaklopat 3x na drevo a potom ho pekne zabalit naspat do skatule a pripravit sa na zajtrajsiu torturu u Magenty.
ach jo ;).
precital som fakt desiatky for a diskusii o tomto probleme co maju ludia so stvorkou, niektori tvrdia ze nahodne sa zvuk objavuje a potom zas vpadne, ale vacsine nejde vobec a riesili reklamaciu.5. septembra 2010 o 11:23 #224948karolaa
Účastník (Participant)Predsa len to moze byt SW bug, mam podozrenie na aplikaciu Digitally Imported (streamovane radia),
pretoze ice nemam JB lebo som vyskusal aj 4.0.2, ale cez ICU si pozeram syslog, a prerusenia, ktore spustaju zvuk sa tam chovaju uplne inak ako ked pripojim 3G (ale tiez ios4), zlahka som si pozrel dokumentaciu k tym AV modulom co su pre developerov a zrejme mi tam nieco robi zlobu.. kiez by.5. septembra 2010 o 12:36 #224976karolaa
Účastník (Participant)no, problem je aj pod 4.1
ale ten autobracketting, co iphone dost nestastne nazval HDR je paradny, konecne su z toho fotky a nie len dokumentarne obrazky ;)
6. septembra 2010 o 14:11 #225133MartinT
Účastník (Participant)Tak dal som ho do T-mobile…majú mesiac vraj..aj tak Apple vymieňa kus za kus tak neviem čo strečkujú. Do 2 týždňov by to malo byť..nechápem prečo to takto robia…jeden deň im dám svoje peniaze a druhý ma o ne na dva týždne oberú..a Apple? Prečo robí produkt s takou chybou… nie som sám.
7. septembra 2010 o 10:01 #225253karolaa
Účastník (Participant)mne pon dnes pride kurier z tmobilu, chcel som nahradny iphone4 ale nahradne stvorky este nemaju, kedze to risila kolegyna tak som sa nedostal k tomu aby teda poslali nahradny 3gs, tak aspon vyskusam ios4.1 na svojom polomrtvom 3gcku.
nuz. dufam ze mi ho vratia skor ako o 2 tyzdne a ze mi vratia novy kus..lebo stvorku sa mi podarilo uz po 3 dnoch poskriabat vpredu aj vzadu ;)7. septembra 2010 o 10:02 #225254karolaa
Účastník (Participant)a ked mi poslu novy kus objednam si druhy kryt cez apple care :)
8. októbra 2010 o 0:11 #229392MartinT
Účastník (Participant)Poslali novy do niekolkych dni. Vsetko zatial funguje…pacilo sa mi ze kurier ho vzal este v ten den ako som ho dal reklamovat.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.