Iphone 4 jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Iphone 4 jailbreak

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    AnakinFox
    Účastník (Participant)

Zdravím mám tu jeden problém mám block iphone 4 a musel som spraviť jailbreak aby som ho mohol používat ako aspon ipod robil som to presne podla tohto videa

http://www.youtube.com/watch?v=xFcdATgSRIk

a použil som

redsn0w_win_0.9.15b3.zip
    6.0.0 (4 GSM): iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

problém je v tom že po tomto jailbrejku mi nejde spustit safari,kalendár,mapa,game center…ani videa nejdu prehrať na youtube vôbec….ďakujem za každu radu

bakosmi
    Účastník (Participant)

kup si 5S

AnakinFox
    Účastník (Participant)

daj peňáz :D

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

Restore, skusit pouzit inu alternativu hacktivation, popripade ak to iphone dovoluje (baseband) skusit ultrasn0w a este by som doporucil pohladat na nete riesenie problemu ktory mate stylom fora atď.

iTuxx
    Moderátor

achanton1: ako mozes co i len dufat ze by mohol pouzit ultrasn0w? iPhone 4 mal iba jednu jedinu verziu modemu, ktoru ultrasn0w podporoval, a to uplne prvu. Dnes je v podstate uz skoro nerealne najst takuto 4ku.

AnakinFox: budes si musiet vytvorit hacktivovany FW s jailbreakom pomocou sn0wbreeze. Mal by podporovat iOS 6.1.3 u iPhone 4 a starsich. Potom to len flashnes cez iTunes a hotovo. Tu mas navod:

Jailbreak iOS 6.1.3 With Sn0wbreeze 2.9.14 [How-To Tutorial]

Nezabudaj ze jailbreak je iba tethered, takze bude fungovat iba ked telefon spustis s redsn0wom. Ale ak to chces fakt iba na iPod, tak ti cely JB nebude potrebny, dolezita je ta hacktivacia.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ale on uz tethered ma, nefunguje mu Safari atd. :-). Nic viac s tym neurobi :)

iTuxx
    Moderátor

on ale robil jailbreak redsn0wom nie?
    Chcel som len ze nech pripadne skusi flashnut uz custom FW s jailbreakom.
    Ale zas takto mu to safari nezerie data, takze to je priatelske voci penazenke :-D (ak by pouzival spoplatnenu wifi :-D )

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

ked to tu tak citam, mam pocit, ze zase niekto „usetril“ :D

AnakinFox
    Účastník (Participant)

vyskúšam všetko čo ste navrhli dik moc za rady

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.