iPhone 4 factory unlock any carrier

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 factory unlock any carrier

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    Common
    Účastník (Participant)

Zdravim, pokusam sa na ebayi najst predajcu, ktory by vedel pomocou IMEI odblokovat iPhone 4 ale vsetci tam uvadzaju len AT&T, zatial sa mi nepodarilo zistit na akeho operatora je blokovany tento iPhone, ale AT&T to urcite nie je, viete poradit predajcu, ktory odblokuje aj inych operatorov? Diky

odklizec
    Účastník (Participant)

Na ebay se daji najit i unlocky jinych operatoru. Asi hledas blbe? Kazdopadne, musis si nejdrive zjistit, kterym operatorem je blokovany. A protoze to nevis, tak soudim, ze se jedna o nejak podivne ziskany iphone. Pokud byl puvodnim majitelem nahlaseny jako ztraceny/ukradeny, tak to ani nepujde unlocknout.

051r15
    Účastník (Participant)
    Butter
    Účastník (Participant)

pošli mi imei mailom na roman.maslo@me.com a ja ti pošlem info na ktorého operátora to máš blokované poprípade ti zariadim odblokovanie na cene sa dohodneme.

Common
    Účastník (Participant)

iPhone normalne kupeny kamosom cez bazos, ktory si s nim zatial nevie rady… a povodny majitel ho vyuzival ako iPod :D

@butter
    : poslal som ti maila

Cibike
    Účastník (Participant)

„a povodny majitel ho vyuzival ako iPod“

..to neznie velmi legalne, este ked k tomu „stratil krabicu a nema zarucak/blocek a nabijacka je neoriginalna“ tak mas vymalovane

Butter
    Účastník (Participant)

za 20e ho odblokujem 1 najneskôr 2 dni to bude trvať…ak by niekto ešte potreboval stačí sa ozvať na mail dohodneme sa viem tak 80% iPhonov zo zahraničia odblokovať na každý je ale iná cena.

kungpao
    Účastník (Participant)

aj 4S či iba 4 ?

iTuxx
    Moderátor

to je jedno. Taketo sluzby su jednotne pre vsetky iPhony.

Butter
    Účastník (Participant)

jasnačka dá sa aj 4S aj 4ka aj 5ka v niektorých prípadoch Common už má odblokovaný :)

Common
    Účastník (Participant)

potvrdzujem uspesne odblokovanie na nemecky telekom od Butter-a, vsetko prebehlo za 15 minut..

Carlos294
    Účastník (Participant)

Zdravim, mam len jednu otazocku. Som momentalne v kanade a prekupil som iphone 4, ktory bol kupovany z apple store! Cize by mal byt factory unlock, lenze listoval som na apple support a tam som nasiel nieco comu nerozumiem a to ze v tabulke podporovanych krajin europy, slovensko a operatori orange a t mobile nemaju zaskrtnutu podporu alebo neviem co to presne znamena! Chcem len vediet ci mi na slovensku vezme ten iphone sim kartu z orange alebo ci ho budem musiet este odblokovat nejako? Nerozumiem tomu velmi a na nete uz neviem kde mam hladat. Dakujem

Common
    Účastník (Participant)

skus pozriet tu podla IMEI http://www.s-url.ro

ferson3863
    Účastník (Participant)
    Carlos294
    Účastník (Participant)

Model: iPhone 4 32GB Black
    Device ID1: 012422008251433
    Device ID2: 86030GPTA4T
    Repairs & Service Coverage: Expired
    Telephone Technical Support: Expired
    Apple Store Downloads: True
    Warranty Type: Expired
    Purchase Date: Validated
    Registered: Yes
    Activated: Yes
    Purchased: 2010-07-30
    Contract: Out of contract
    SIM lock: Unlocked

No zadal som ten imei ako mi Common poradil a vyskocili mi tieto udaje, znamena to ze telefon budem moct pouzivat doma na slovensku s orange kartou? Este mam k tomu telefonu aj doklad o zaplateni a vsetko sedi aj datum nakupu aj imei cislo. Chcem sa vas este opytat ze ked som dal update ios z 4.3.3 ktory tam bol na 6.01 a nemam momentalne kartu a teraz chcem aktivovat iphone ci mozem pouzit hociktoreho operatora ktory tu predava micro sim za par dolarov. Preto sa pytam lebo som cital na nete ze ked raz iphone aktivujes, tak potom po update systemu by to uz nemalo pytat tu aktivaciu iphonu? Dakujem

odklizec
    Účastník (Participant)

Mel by byt unlocknuty a teda by mel fungovat na kazdeho operatora. Aktivovat muzes s jakoukoliv simkartou.

poper
    Účastník (Participant)

nie je to factory unlock, pretoze z tovarne vysiel blokovany

Carlos294
    Účastník (Participant)

Poper, mozes mi prosim vysvetlit z coho usudzujes ze to nieje factory unlock ? Mam od tohto telefonu aj pokladnicny doklad a urcite je vybrany z kamenneho apple store, ktory myslim telefony predava neblokovane any carriers ? Nie? Ak sa mylim tak ma oprav, nevyznam sa velmi v apple a tej ich politike blokovania telefonov. Dakujem

Carlos294
    Účastník (Participant)

Odklizec,, dnes som ho aktivoval kartou od Telus bez problemov, predtym bol pouzivany na siet Rogers, dufam, ze takto bezproblemovo to prebehne aj na slovensku ked do neho vlozim sim z orange?! Kazdopadne dik za odpoved.

poper
    Účastník (Participant)

factory unlocked – bol vyrobeny uz odblokovany
    official unlock, je to, o com sa bavite

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.