iPhone 4 chyba 3004 itunes ios 7.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 chyba 3004 itunes ios 7.1

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    deatMAtch007
    Účastník (Participant)

Zdravím, mam taký problém.. Keď robím restore firmware cez itunes všetko je v pohode.. ale na konci mi to vyhodí stále chybu 3004.. Už fakt neviem čo s tým..

iTuxx
    Moderátor

Skus: aktualizovat iTunes, iny pocitac, ine internetove pripojenie, skus nepouzivat proxy ak nejake pouzivas, vypni firewall, vypni antivir

????
    Účastník (Participant)

vymaz stiahnuty ipsw subor a skus znova. plus itunes ma moznost dignostiky problemov, pohladaj v menu

deatMAtch007
    Účastník (Participant)

Ešte sa chcem spýtať keď mám dnuka iOs 7.1 možem tam dať niečo staršie? napriklad 4.3.. Ja sa len pýtam či sa to dá.. popripade ako..

iTuxx
    Moderátor

nie je to mozne. Naco by ti tam 4.3 bola? ved to uz hadam ani ziadna aplikacia nepodporuje. Na tak stary FW nenainstalujes ani fejsbuk.

deatMAtch007
    Účastník (Participant)

Lebo telefon som kupil od jedneho chlapca ktory kupil mobil od majitela v australií.. a je tam nastavené find my iphone.. a ja sa môžem akurat tak baviť na telefone.. v apple store take neriesia?

deatMAtch007
    Účastník (Participant)

nedal mi apple id ani nevedel na aktivaciu iphone

iTuxx
    Moderátor

Tam ti pomozu len ak je to ID tvoje. Inak sa to neda. Activation lock je konecna.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.