iphone 4 carrier lab 16.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iphone 4 carrier lab 16.0

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Drtik
    Účastník (Participant)

Čaute prosím vás pomôžte mi ako mám odblokovať iphone 4 blokovany na carrier lab 16.0 ios 7.1.2? Chcem ho odblokovať nastalo A zdarma samozrejme. Dik za rady!

iTuxx
    Moderátor

1. carrier lab 16.0 nie je operator
    2. odblok zadarmo? v dnesnej dobe??? ahahahahahahahahaha. Prepac, ale to si snad nemohol mysliet vazne.

Drtik
    Účastník (Participant)

Jailbreak-om sa to dá odblokovať nie? A akého mám teda operátora? :/

????
    Účastník (Participant)

jailbreak nema nic spolocne s odblokovanim. uz niekolko rokov

Drtik
    Účastník (Participant)

Ale nejak sa to dá cez Jailbreak nie?

MoRFi
    Účastník (Participant)

Preco presviedcas sam seba o opaku? Neda sa.

Drtik
    Účastník (Participant)

Tak ako ho mám odblokovať?

iTuxx
    Moderátor

Utilitou ultrasn0w ktora sa instalovala cez cydiu, sa daju odblokovat len prve 3 generacie iPhonov a 4. iba ak ma uplne prvu verziu modemu, co tvoj davno nema, kedze ma iOS 7.1.2.
    Odblokovat sa da jedine factory odblokom, ktory stoji €. A dnes je uz casto aj diskutabilne, ci sa oplati pre iPhone 4, kedze priemerna cena je 50-100€ v zavislosti od operatora.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ale kludne to tu mozeme este niekolko krat vsetci zopakovat ked chces :) ale paci sa mi ze nie si spokojny s beznou odpovedou NIE :D

Drtik
    Účastník (Participant)

R-Sim?

odklizec
    Účastník (Participant)

Zadarmo se da odblokovat vetsinou tak, ze o to pozadas puvodniho operatora, ktery po skonceni kontraktu telefon obvykle bez problemu odblokuje. Samozrejme na nem nesmi byt dluh a nahlasena kradez.

MoRFi
    Účastník (Participant)

co vacsina telefonov zo zahranicia nesplna…

iTuxx
    Moderátor

presne tak morfi :-)

R-Sim funguje len na 4S a novsich. Blokovana 4ka je dnes v podstate odpisana.

MoRFi
    Účastník (Participant)

A ak je nahlasena a zaroven uk orange tmobile tak zbohom :) a aby som nezabudol, zapnuty AL, lebo bol lacny!

Drtik
    Účastník (Participant)

A ako zistím na akého operátora je to bloknute? Je tam písane Carrier lab 16.0

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Podla IMEI cisla to zistis si najdi nejaky „Imei chcecker“ cez google. Staci napisat do googlu a doz
    vies sa vsetko a neviem preco si myslis ze ten carier lab ma stym operatorom nieco spolocne ked uz ti aj iTuxx pisal ze to nieje to :D A uz len dodam ze mozes dufat ze je blokovany na americky ATT lebo to jedine stoji okolo 5 eur cez ebay. Pokial mas nejaky orange ci tmobile tak to je radovo cez 50 eur

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.