Iphone 4 bumper

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Xfire
    Účastník (Participant)

zdravim vas . Mam otazocku na ludi co uz maju iphona 4 . Apple zverejnil toto http://www.apple.com/uk/iphone/case-program/ dava zadarmo bumper . Ja som si kupil iphona 4 v uk cez net appstore… Skusam klikat na tej stranke applu na tu ich aplikaciu ale bohuzial neda sa ju stiahnut. Ucet v appstore mam slovensky a uk ucet nemam :| neviete dat nekaku radu ktory mate iphona4 a tiez zhanate bumper? Dik!

benko
    Účastník (Participant)

Dovodom zrejme je ze pre Apple nema vyznam posielat bumper do krajin kde sa iPhone 4 este nepredava, a preto app v tychto krajinach nedali do appstore.

Ja som app stiahol (de appstore), ale bumper neobjednal – s signalom totiz zatial problem nemam. Myslim, ze objednavat by to mali len ti co problem naozaj maju.

Mimochodom, objednat sa da nielen bumper od Apple, ale aj cases od Belkin, Incase, Griffin, Speck.

Xfire
    Účastník (Participant)

tak ale by som si to objednal k rodine co tam mam… ale kurnik bez toho nestiahnem tu aplikaciu.. skusal som prepnut krajinu ale musim mat aj kreditku z UK a tu nemam :/ nejde to inac asi stiahnut ohh

Xfire
    Účastník (Participant)

ha dosiel som na to ako to oklamat =D staci si vytvorit itunes ucet danej krajiny… pred tym kliknes na nejaku free aplikaciu v itunes vyhodi ti ze sa mas prihlasit das registrovanie.. vyplnis udaje a miesto kreditky tam mas aj moznost vyberu none :)

raul
    Moderátor

xfire: stare a milion krat poradene, ale hlavne, ze ti to ide :D

raul
    Moderátor

To by bolo ako vytvorit zahranicny ucet.. Ale aj tak sa to neda poslat napr na slovensko, takze iba cez rodinu v zahranici :(

Xfire
    Účastník (Participant)

ja tam mam sesternicu uz som to nechal poslat jej.. a septembri je to u mna kedze pride na svk :)))

raul
    Moderátor

nemozem jej to aj ja poslat pls? :)

Xfire
    Účastník (Participant)

mno ona dojde 13.9 neviem ci ti dovtedy bumber pride…. cakacka je 3-5 tyzdnov… jedine sa da ak by nedosiel poslala by to z UK postou… ak chces posli mi maila a dohodneme to…

predaj(zavinacc)dreamvision(bodka)sk

raul
    Moderátor

iPhone sa nam predava uz aj na SK, neviete ako si nechat poslast bumper alebo iny case na slovensko? V moznostiach cez tu apple aplikaciu iphone 4 case program to este nie je… NEPYTAL sa niekto v orange, ci tmobile?
    dik

stranger
    Účastník (Participant)

iphone v bumpery vypada strasne.

Sali
    Účastník (Participant)

http://www.apple.com/sk/iphone/case-program/

nemusi si vybrat len bumper ;)

raul
    Moderátor

presne tak, nejde len o bumper.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.