Iphone 4 Biely alebo čierny!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4 Biely alebo čierny!!!

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    dani2210
    Účastník

Chcem sa vás opýtať len na to že ktorý by ste radšej kúpili Biely iphone 4 alebo čierny??? Ktorý je lepší podla vás??

n3lson
    Účastník

Zase ta ista otazka, skus si pohladat..ale ja osobne cierny, biely mi pride damsky..

JFK.
    Účastník

žiaden, lebo o mesiac alebo aj skôr tu máme iPhone 5 ..ale ok, čierny…ak si baba, biely…

dani2210
    Účastník

No tak aj ja myslím stále na to že už počkám na iphone 5 :D :D

dani2210
    Účastník

Ale píšu že v septembri má prísť no niekde až v novembri!! Dúfám že bude mať nejaké nové funkcie..

max7323
    Účastník

kopec novych funkcii… jedno home tlacidlo a prsty …;-)

Xavier
    Účastník

Ja by som bral biely! :D

killhex
    Účastník

ja mam biely a vyzera to super aj ked som chlap :) a kedze ich vela ludi nema tak mi to pride stilovejsie :)

ivan.m
    Účastník

Presne ako killhex vravi je to „stilovejsie“. Chlapi radi dobiehaju zmeskanu gramatiku bielym iPhonom.

mrzo
    Účastník

Mne sa paci na obrazkoch biely, nevidel som ho na zivo, ale asi by som teraz zobral ten, nadaval som ked nebol v case ked som kupoval iP4 ja…

Ale toto je skutocne otazka osobnej preferencie co sa tebe paci, neviem kto ti co v tomto moze poradit…

racoste
    Účastník

Ok ja mám biely iP4 a tu je môj názor:

Je podľa mňa jedno či si niekto myslí že biely je dámsky a čierny pánsky, dôležité podľa mňa si všimnúť hlavne jednu vec. Ide o dizajn, keďže funkčnosť týchto dvoch telefónov porovnávať nemusíme.
    Pokiaľ čierny iP4 vyzerá „kompaktnejšie“ keďže predná a zadná kamera s proximity senzorom na čiernom podklade vyzerajú skrytejšie, na bielom iP4 všetko vykúka keďže podklad je biely. Niekomu to môže vadiť…
    Ja som išiel do bieleho iP4 (predtým 3G som mal čierny) preto, lebo slúchadlá mi vždy pri tom čiernom 3Gčku nejako kričali a hlavne všetko ostatné od Apple mám vo svetlých farbách, tak som chcel podržať líniu :-) (len škoda že nová Apple TV je len v čiernej…)

majdy
    Účastník

Ktorý je lepší podla vás??
    …určite je lepší biely ako čierny, lebo biely má úplne iné funkcie ako čierny vieš :)
    ale vážne, už tu bola táto téma a s tým, ktorý je krajší ti nik nepomôže (niekto si kúpi biely, niekto čierny podľa vkusu), to záleži len na tebe, ktorý sa ti viac páči, možno ktorý sa k tebe bude viac hodiť…

dani2210
    Účastník

No tak mne sa páči viac BIELY…je to krajší a modernejší… A podľa mna to vobec neni dámské.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.