iPhone 4 ako odblokovať ???

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 ako odblokovať ???

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #78471
    Chef.
    Účastník (Participant)

    Zdravím vás.
    Poprosil by som o radu. Je už prosím vás nejaká možná cesta na odblokovanie iphone 4, teda okrem Gevey čipu? Ma to v sebe soft 4.2.1 s firmware 03.10.01. Už som z toho zúfali. Mám ho na T-mob. ale to mi rve koule:). Skúste mi pls. dať aspoň nejakú info. že kedy to bude možné, ak to ešte možné nie je.

    Thx all.

    #270057
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Jednoduche. Zajdi do tmobile, pozadej o unlock a zaplat si ho :D To jsi ale asi slyset nechtel, ze?

    Zaden znamy softwarovy a permamnentni unlock pro iP4 neni. To jsi asi taky nechtel slyset, ze? Holt, nezbude ti nez ho prodat a koupit si telefon z Orange.

    Co mas vlastne proti Gevey karte?

    #270067
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    presne ako odklizec napisal…bud gevey alebo doplat zvysnu sumu a daj si ho unlocknut v tmobile alebo ho predaj a kup si orange ;)

    #270070
    basman
    Účastník (Participant)

    ..

    #270587
    Prime
    Účastník (Participant)

    O_o basman tam iphone 4 sa uz daju unlocknut ?

    #270610
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Naklikej si a uvidis sam. S aktualni veri iOS a BB se iP4 neda unlocknout. Navic ta stranka nedela unlock, ale jen te informuje, jestli a jak se da telefon JB/unlocknout.

    BTW, ze pry Apple v posledni verzi iOS5 killnul moznost odblokovat telefon pomoci Gevey karty? Sice se to pry jeste da obejit se Sn0wbreeze BB. Osobne moc nechapu, ze se nekomu chce porad se v telefonu rypat a riskovat, ze to nebo ono nepujde? Asi jsem uz prilis stary a pohodlny ;)

    #270627
    max7323
    Účastník (Participant)

    a ja sa cudujem ze ma stale niekto problem s locknutymi telefonmi na operatora. Ak to dokaze rozdychat orange Sk a vela inych operatorov , ze predavaju unlocknute telefony tak neviem preco ( asi qwoli USA customerom) sa apple nevykasle na to. JB je o niecom inom, ale ak niekto vyvali take prachy za iphone a zisti ze je locknuty ho moze aj porazit, resp. prejde k inemu operatorovi .

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.