Iphone 4 a vydrz baterie..

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4 a vydrz baterie..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    illmatic105
    Účastník (Participant)

Caute, chcem sa spytat ako to mate s vydrzou baterie na ip4….je normalne ze za pol dna vam baterka klesne pod 40%..trosku chatu na fb, nejake emaily..mam zapnuty push ale zda sa mi to aj tak extremne…napiste mi vase skusenosti…..thaaanks:)

nopl
    Účastník (Participant)

Jj, push is killer ;) ja som mal push na maily a facebook a mal som podobný problem, akonáhle som vypal všetko v poriadku

iTuxx
    Moderátor

Ja mam Push vypnuty, wifi zapnute stale, telefon na noc nevypinam, sem-tam sa zahram a po 1,5 dni mam 32%.

Kompi
    Účastník (Participant)

Ak browsujem na O2 cca 2 hodiny denne, tak nabijam raz za 2,5 dna.

Ak baterka vydrzi len den, treba sa vyhnut :
    – na pozadi ti bezi skype
    – na pozadi bezi wifi / bluetooth / GPS / push notifications.
    – baterku kratoko nabijas …. aj na predchadzajucom 3G aj na iphone 4 je dobre, ked si ho nechas nabijat dlhsie, u mna standardne celu noc aj ked je nabity cca po hodine. Baterka tym padom vydrzi o cca 40% dlhsie a to aj napriek tomu ze po hodine pise jej nabitie na 100%. Inymi slovami, nie je 100% ako 100%.

Celkovo som ale s baterkou spokojny. 48 hodin vydrzi aj pri 2hodiny surfovani denne a pri 6x kontrole e-mailu. Je aj fajn app battery doctor – ukaze presne percenta aj ako usetrit na com.

iTuxx
    Moderátor

po prvej synchronizacii mi zrazu zacala tak klesat baterka ze za pol dna mi ostavalo 40% ako illmaticovi. Hladal som skusal testoval a zistil som ze to robi wifi. Neviem preco to pred synchro nerobilo.
    Mam JB a ultrasn0w. Predpokladam ze illmatic tiez mas JB.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.