iPhone 4

• Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years od mrzo.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    reign88
    Účastník (Participant)

Takze zajtra si na 99% idem po iPhone 4. Zaujimalo by ma, ci mozem mat problemy s iTunes, kedze som pouzivatel windows a davnejsie som cital, ze iTunes na windowse nie je bohvieco.

macblogger
    Účastník (Participant)

iTunes na windowse nie je bohvieco, ale kedze funguje a nemyslim ze kvoli tomuto jedinemu programu si kupis mac tak nie je co riesit.

scenic
    Účastník (Participant)

Je tak trocha pribrzdeny ale inak funguje vsetko tak ako ma.

iMartin
    Účastník (Participant)

no ono itunes nie je nejaky borec ani na Macu :D ale o dost sviznejsi ako na Win …
    ak si este s itunes nerobil, tak je v celku fajn si urobit v pesnickach poriadok :). ale inac sa da obmedzit synchronizacia s pocitacom na minimum (ak nemas stale nove pesnicky, filmy, atd…)

Benne
    Účastník (Participant)

neni borec na macu ? preco ? mne sa zda vsetko ok…

termix
    Účastník (Participant)

Tak ma svoje muchy :) Ak mas malu library, tak je ok, no pokial uz je tam ten hudby viacej, zacina mu vsetko trvat dlhsie :) Apple ho musi cely prekopat a hlavne ho spravit uz 64 bit.

mrzo
    Účastník (Participant)

Hmm ja som kedysi hodne davno presiel z Winampu na iTunes aj kvoli problemom s vykonom novych verzii Winampu… To je to ozaj az take zle s tym iTunes na Win? Ked som ho pouzival ja, len spokojnost – bolo to teda len managovanie hudby, nie na sync s iPod/iPhone ale aj tak… A to bolo na riadne starej masine.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.