Nijak. To vi akorat apple a nebo operator. A pokud v nem byla nejaka prepaid karta bez registrace na jmeno, tak ani operator. Kazdopadne, ani jedna firma ti tu informaci neda. Pokud jsi nasel telefon, apple ti urcite pomuze telefon vratit. Ale primy kontakt ti urcite neda.
Holt minus penize, plus zkusenost. Nikdy nekupovat iphone z druhe ruky bez predchoziho vyzkouseni a aktivace na vlastni appleid konto. Ted ho muzes maximalne pouzivat jako tezitko, nebo najit toho hajzla co ti ho prodal a vymlatit z nej prachy nazpet. To je tak asi vsechno, co muzes delat.
ja som tak kupil iPhone 4S, priamo pred majitelom som vymazal jeho Apple ID, zadal svoje ID a po restore to zas pytalo jeho udaje. To len tak informacne, ze ani vymazanie nemusi byt 100% spolahliva cesta ako kupit telefon bez Activation locku.
Najistejsie je vzdy pri kupe pripojit telefon k iTunes a pockat na aktivaciu. Uz ani to kupovanie iPhonov neni take ako volakedy za komunistov.
Staci ked sa v iPhone v nastaveniach v iCloud ucte vypne FMI. Potom sa moze vymazat ucet iCloud aj nemusí a urobí sa restore. Len musi byt vypnute FMI. Na to si treba dat pozor.
len tolko k tomu este ze FMI bolo vypnute, aj lokalizacia bola vypnuta, len som vymazal Apple ID z Nastaveni -> iCloud a pridal svoje. Po vymazani obsahu a nastaveni to pytalo jeho ID. Pripojil som k iTunes, lebo som myslel ze si to robi zo mna prdel. Ale fakt to pytalo jeho ID a heslo. Nerobim s prvy iPhonom, viem ako to funguje. Proste to je treba spravit cez iTunes aby bola istota, pripade priamo na mieste vykonat vymazanie obsahu a nastaveni a overit si ci to stale pyta ID alebo nie.