iPhone 3GS IOS 6.1.3

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    creb
    Účastník

dobry vecer, chcel by som poprosit o radu/pomoct. dostal sa mi do ruk iphone 3gs. znamy prisiel z dovolenky a telefon v kontaktoch nereagoval na klikanie a nedalo sa mu volat preto telefon vypol a zapol. po restartovani mu vsak uz iba svietilo logo kablu a napis pripojte do itunes. vtom case bol telefon s ios5.1
    ja som telefon pripojil k itunes a ten zahlasil ze s telefonom nemoze komunikovat a ponukol moznost restornutia, pricom samozrejme si stiahol ios 6.1.3 update prebehol v poriadku ziadne chybne hlasenie avsak ked sa uz mal telefon tym novsim stylom aktivovat bez nutnosti pripajania k itunes telefon dal na vyber jazyk, krajinu a po tychto 2ch ponukach miesto pripojenia ku wifi a aktivacii nabehne opat logo pripojte k itunes a hore v rohu len svieti ze vyhladava signal. ked teraz telefon pripojim k itunes ten len zobrazi napis ze s nemoze s iphonom komunikovat a mam sa obratit na apple servis. telefon nebol nikdy jailbreakovany a je brany na pausal z telekomu cize je blokovany aj na telekom. za kazdu rado a snahu pomoct budem vdacny, znamy ho uz daval aj do miestneho servisu kde mu ho za 40 euro “opravili“ s tym ze po pripojeni k itunes to robi stale to iste. ako som uz spomenul ide o iphone 3GS s ios6.1.3 a bb 5.16.08
    googlim a hladam mozne riesenia vsade mozne uz asi 3ti den a zacinam byt v koncoch.

christopher
    Účastník

Bola menena nejaka suciastka, napr. bateria?

creb
    Účastník

nie, telefon je povodny bez menenych suciastok.

creb
    Účastník

pred chvilkou som nasiel toto video http://www.youtube.com/watch?v=Mr1jqkz-Hco
    takze ocividne je telefon kaput chlapik v komentoch pisal nieco na styl ze aj apple toto videl prvy krat a ze mu len za peniaze dal novy telefon

Hrnec
    Účastník

Mas tam tu moznost „i“ v kruzku? Na co ked kliknes ukaze ti IMEI… ?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.