iPhone 3GS downgrade z 5.1.1 na 3.1.3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3GS downgrade z 5.1.1 na 3.1.3

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    modemw
    Účastník

Ahojte, mam doma iPhone 3GS (new bootrom) u ktoreho mam poctivo zazalohovane SHSH vsetkych moznych verzii iOS od 3.1.3 az po 6. Momentalne mam iOS 5.1.1 a chcel by som downgradovat na 3.1.3. Najprv som myslel, ze pouzijem redsnow a jeho funkciu restore, ten mi vsak ohlasil ze len po verziu iOS 4 je mozne downgradovat, takze som skusil s pouzitim iTunesu (na macu, mountain lion) a editovanim hosts suboru. Vyskocila vsak na mna chybova hlaska error 20, skusal som aj pogooglit, no neviem si to vysvetlit preco nie je mozne downgradnut. Preto sa chcem obratit na vas s vasimi postrehmi a napadmi ci mi niekto nemoze poradit ako na to :-)
    PS: mozno sa niekto bude pytat ze preco 3.1.3, nuz preto lebo si chcem zaspominat na stare zlate casy z roku 2009 :-)

Ja by som si rád popozeral iOS 1.0 :-)

modemw
    Účastník

na iOS 1.0 by si musel mat povodny iPhone (2G) :-)

co sa tyka toho downgradu, nakoniec sa mi to podarilo takze sa rad podelim o skusenosti:
    – najprv som pomocou redsn0w downgradol z 5.1.1 na 4.2.1
    – samozrejme ze vyskoci error 1015, takze som to fixol pomocou redsn0w
    – nechal zaktivovat iPhone
    – restorol cez DFU uz v prostredi iTunesu zo 4.2.1 na 3.1.3 so spustenym tinyumbrella
    – takisto 1015 error, na to som pouzil uz recboot (mozno ze aj redsn0w by stacil ale chcel som mat istotu)
    – nechal som ho aktivovat a teraz uz mozem nostalgicky spominat na stare dobre casy :-)

caution: pre iOS 3.1.3 uz nefunguje prakticky nijaka aplikacia z AppStore, vsetky uz su prerobene tak aby vyzadovali aspon 4.3

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.