chcela by som sa spýtať prečo mi nejde moj mobil ked sa z ničoho nič vypol a iba sa mi na obrazovku ukázala nabijačka a nad nou itunes .. po pripojeni na itunes mi nenačitalo žiadne moje osobne udaje a pisalo mi tam že musim obnoviť softver pred spustenim iTunes… dala som to sťahovať , sice sa mi to stiahlo ale potom mi napisalo že chyba a že mam skusiť neskvor … čo mam robiť? ďakuje za odpovede
Dakujem za info, tak to sa fakt tesim, lebo som ho kupil a nefunguje mi gps, momentalne mi ide vlastne iba ako mp3 player ked ho bootnem lebo som mu dovolil aktualizaciu na 5.1 a zablokoval sa, ked som sa pytal preco dozvedel som sa ze sice krabica je t-com ALE irsky, tak cakam na ultrasnow 1.2.6.
Viete niekto co by asi stala ta vymena chipu a ci sa to oplati riesit?
neoplati sa uz len z toho dovodu ze pochybujem ze to na slovensku niekto robi. Videl som tuto sluzbu iba u nejakych cinanov. Firma ma sice dobre referencie ale na posielani telefonu (postovnom) sa to predrazi. Teraz sa 3GSka pohybuju okolo 150€. Na tvojom mieste by som toto blokovane predal ako mp3 prehravac za zhruba 90€ a tych par desiatok € by som si dolozil a kupil neblokovane 3GS. Na ultrasn0w totiz mozno cakas aj zbytocne. Zvlast ak nie je znamy ziadny exploit.
Viete mi niekto prosim este poradit co robit? Nahodil som na to 3gs-ko novy os 5.1, jailbreakol som ho odblokoval cez redsnow vlozim sim vypita si pin kod – zadam ho a signal aj tak nie je pise mi ziadna sluzba co s tym prosim robit??