iPhone 3GS 06.15.00 / 6.1.2 HELP!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3GS 06.15.00 / 6.1.2 HELP!

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    dunaj6
    Účastník (Participant)

Zdravim, jeden znamy kupil 3GS, nevsimol si ze tam je BB 6.15 tak ho upgradol cez itunes na oficialnu 6.1.2, problem je ze telefon pyta aktivaciu, je tam sim karta na ktoru je blokovany a nejde aktivovat ani cez itunes ani cez samotny telefon

otazka je co teraz, iP ma NEW bootrom

chcel som spravit downgrade BB ale redsnow (skusal som 4 verzie + 1 na macu) nechce spapat FW ked dam manualne vybrat IPSW, (stiahol som obycajnu 6.1.2 z idownloadblog.com/iphone-downloads)

dalej som tam chcel dat CFW ale ten iphone nechce zobrat ziadny restore, ked ho restornem cez itunes, pripadne z DFU tak vypise 1601 ale tie navody ako to fixnut to je nic tym to neni… ani ked idem do pwned DFU a hodim tam FW z PC tak to skonci rovnako, potom som spravil cez snowbreeze CFW kde som zahrnul moznost Hacktivate. ten CFW som tam tiez nedostal, vysledok rovnaky

prosim vas ak ma niekto nejaky napad tak sem s nim budem vdacny

vopred dik

bawy
    Moderátor

niekedy pomôže vyskúšať to na inom počítači..vtedy niekedy vezme CFW alebo restore..

dunaj6
    Účastník (Participant)

skusal som na starsom macbooku pro a na windowsackom notebooku , rovnaky vysledok :/

este dodam ze evasion nejde lebo vypisuje ze je potrebne najprv iphone aktivovat a to nejde :(

christopher
    Účastník (Participant)

Neviem, ci posledna verzia redsn0w vobec podporuje 6.1.2. Stiahni nejaku nedavnu verziu redsnow, zisti, ze s ktorou verziou iOS spolupracuje a urob downgrade. Malo by to fungovat aj ked je OS na iPhone iny.
    Ked chces instalovat CFW, tak musis dat iPhone do PwnedDFU modu, opat to najdes v redsn0w v sekcii extras.
    Ked bude telefon v PwnedDFU, tak by iTunes mal nainstalovat CFW bez chybovych hlaseni.

christopher
    Účastník (Participant)

rozne verzie iOS vies stiahnut zo stranky http://www.felixbruns.de

basman
    Účastník (Participant)
    dunaj6
    Účastník (Participant)

CHristopher: jasne ze ked som tam cpal FW z disku pripadne CFW tak som bol v pwned DFU, nechcel ho proste… skorej co ma zaujalo ze by to malo ist aj s inym FW ako je v IP, si si isty ze ked do redsnowu natiahnem miesto verzie na akej bezi iphone (6.1.2) verziu 5.1.1. tak downgrade BB prebehne ako ma?

Basman, dik, ale presne podla toho navodu som siel aj ja, ale skoncil som na „Step 5“ ked mi nechcel redsnow zobrat 6.1.2. …

:/

iTuxx
    Moderátor

Ked ti nechce zobrat 6.1.2 tak daj 6.1 alebo starsiu 6ku

christopher
    Účastník (Participant)

Downgrade na iPhone 3G som robil tak, ze redsn0w mal zaevidovany pod select FW FW pre iPhone 3GS, asi o celu verziu iOS vyssiu a slo to. Ked neberie najnovsi, skus starsi.

dunaj6
    Účastník (Participant)

6.0 spapal redsnow a stastne po 10tich hodinach nahodeny evasion a telefon plne funkcny na 05.13.04 s 6.1.2 :) <3

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.