iPhone 3G 3.1.2 z T-Mobile a odblokovanie na Orange

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3G 3.1.2 z T-Mobile a odblokovanie na Orange

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    iPdk
    Účastník (Participant)

zdravim, chcem sa opytat aka je aktualna moznost odblokovania noveho iPhone 3G z T-Mobile soft. 3.1.2 , tak aby fungoval na Orange kartu. stratil som prehlad o tejto problematike od cias turbo sim karty, teraz som to zacal studovat a mam v tom neskutocny zmatok. vie mi poradit niekto, kto to konkretne robil a funguje mu to? dakujem

termix
    Účastník (Participant)

Je to velmi jednoduche, staci pouzit BlackRa1n. Na nete najdes na to kopec navodov.

iPdk
    Účastník (Participant)

termix dakujem, ale si si isty, ze to bude fungovat aj na iphone ktory je teraz vybrany z T-mobilu s najnovsim softwareom? cital som nieco o tom, ze ani pri update napr. 3.0 na 3.1.0 nastali problemy a telefon sa nedal odblokovat pre pouzitie s inou sim kartou.

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

jasne, staci naozaj ten blackrain, ale daj si na to pozor.
    keby sa ti odpalil fotak alebo tak, proste nieco co chces dat na zaruku, nesmie tam ten BLACKRAIN byt musis si restornut telefon aby si mal original softver:)

plus edit: neviem ci to plati aj pri 3G:) myslim ze ne, lebo 3GS vyrobene po 44 tyzdni maju novu verziu ibootu a tz. ze ked sa ti vypne telefon, nezapnes ho bez toho aby si dal znovu blackrain a klikol make it rain:)

plus edit 2: ja som tiez cital rozne problemiky na internete, pozri, treba si vytvorit backup telefonu, skusit ten blackrain, ked nepojde ako ma, tak to restornut…

iPdk
    Účastník (Participant)

no back up samozrejme urobim, ale pokial mi to zmeni baseband alebo ten iboot tak mi beck up ani restore nepomoze myslim a bude fungovat len na tmobile

termix
    Účastník (Participant)

Ja mam soft. 3.1.2, mam iPhone tiez z T-Mobile a fungoval bez problemov.

wbear6
    Účastník (Participant)

aktivuj iphone s t-mobile kartou najprv! inak nebudes mat push. Potom blackrain.

iPdk
    Účastník (Participant)

termix a slape ti teda na orange kartu po jailbreaku s blackra1n?

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

akonahle si spravis blackrain, tak tam mas potom taky odkaz na ploche v telefone tam kliknes a myslim ze sa to vola niake snow ci ako je tam proste napisane ze unlock for all carriers alebo nieco take… cize to nainstalujes a mas na vsetky siete…:)

ja to prave idem cele dat restore, lebo je to este nedomyslena vec pre 3GS, vzdy ked sa resetne mobil, alebo sa sekne a tak a treba ho reset musim ho dat do pocitaca… a taketo veci sa stavaju prave vtedy ked najviac potrebujes ten telefon cize ja si este pockam:)

andro
    Účastník (Participant)

H1tM4nCoRp: Dik za navod
    Naozaj nieje zatial nejaka moznost ako spustit ten telefon po vypnuti aj bez pc (stacilo by keby bol odomknuty na Orange)?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.