Iphone 3G 3.1.2 jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 3G 3.1.2 jailbreak

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Macintosch
    Účastník (Participant)

Prosim vas potrebujem unlocknut iphone… Ale tam kde sa stahuje blakra1n.. uz sa nemozem prihlasit a ja opat platit tomu chlapcovi nechcem…. Nemohli by ste mi poslat toho blackra1n… Bol by som vdacny… ak tak na e-mail… macintosch@azet.sk dik

termix
    Účastník (Participant)

Blackra1n je zadarmo. Neviem komu si zato platil, ale pekne ta o*rbal :D A myslim ze najst ho naozaj nie je problem.

Peko00001
    Účastník (Participant)

Macintosch: Myslim ze len zartujes s tym ze si niekomu za to platil a aj s tym ze si to nevies stiahnut

http://blackra1n.com/

Macintosch
    Účastník (Participant)

blackra1n funguje aj na 3.1.3?

win2mac
    Účastník (Participant)

Na 3.1.3 pouzi Spirit.

Macintosch
    Účastník (Participant)

Som stiahol backraina ale neda sa jailbreknut telefon… Ak otvorim program hlasi ze: Aplikace nemohla byt spustena protoze sucast ASL.dll nelze najit. Potize pravdepodobne odstranite opetovnou instalaci aplikacie…… Ak dam OK tak spusti sa program ale zamrzne v com je chyba??? Uz som skusal aj na inom PC:… Potrebujem odblokovat telefon porate mi ako na to verzia 3.1.3 Iphone 3G

Peko00001
    Účastník (Participant)

na 3.1.3 pouzi spirit NIE blackraina

Macintosch
    Účastník (Participant)

Mozes mi dat navod ako na sprita lebo som to v zivote nepouzival… Co k jailbreaku potrebujem a navod na pouzitie… Diky moc = )

dubak
    Účastník (Participant)

Spirit mas tu
    http://spiritjb.com/
    a navod si hadam dokazes najst aj sam cez google aj ked si myslim ze nejaky manual ktomu netreba

Peko00001
    Účastník (Participant)
    Speedy
    Účastník (Participant)

neviem ci citam zle ale cital som to uz 3x a ja tam vidim ze Macintosch napisal ze:
    “Uz som skusal aj na inom PC:… Potrebujem odblokovat telefon porate mi ako na to verzia 3.1.3 Iphone 3G“
    Ja tam vidim slovo Odblokovat…
    A ked kliknem na spirit jasne je tam napisane ze spirit unlock nerobi…
    Potom zas pise ze chce JB..
    Ale podla toho co pise vyzera ze chce aj unlock…A vy mu tu radite spirit ale ten unlock nerobi..Nemali by ste mu napisat ze unlock neni mozny ?:D
    Tod len moj postreh :D

Peko00001
    Účastník (Participant)

podla mna chce aj to aj to. No a na to aby mohol urobit unlock tak je potrebny JB. Preto som mu dal navod na JB a on potom napise ze chce este unlock (ak ho chce), lebo keby som mu to napisal nazar tak podla jeho „sikovnosti“ – bez urazky, by to bud doplietol alebo nezvladol :-)

m4x
    Účastník (Participant)

zbytocne ho pletiete :-)

pre FW 3.1.3 ->

JailBreak – iba cez Spirit
    Unlock (odlobkovanie na ine siete) – nie je mozny

Unlock bude zrejme az v polke juna, ani to sa nevie na istotu.

Peko00001
    Účastník (Participant)
    Macintosch
    Účastník (Participant)

Tak pisem aj ja….mal som na mysli odblokovanie telefonu skoda ako pisete ze este nie je mozny snad dockame aj to….To robim pre kamarata nie pre seba ja mam svoj od operatora neblokovany uzivam si s vami xD xP …. Jb to neviem ci skusit ako pre seba poratte mi ako to s JB naco sa da najviac vyuzit a ci sa oplati jbrieknut ….na Iphone 3gs 32mb 3.1.3 thx xP xD

m4x
    Účastník (Participant)

Pozri sa nie sme tu na to, aby sme ti vraveli co sa ti bude pacit, najprv by bolo vhodne, aby si si nieco o tom JB nastudoval a potom riesil. Ocividne nema sajnu co to ani len prinasa a znamena. Nehrn sa do tmy! Najprv si pekne rozsviet.

Je to len na tebe co ti chyba a ci si spokojny s tym ako to je teraz. Je to aj vec osobneho nazoru, skor popremyslaj co by si takeho prijal na iPhone a ci ti to zivotne bude chybat a ci to JB aj prinasa. Ale ako vravim, prv skus nieco nastudovat ;-) Nik ti do hlavy nenatlaci mudrost sveta :-)

Macintosch
    Účastník (Participant)

Ok este posledna otazka ak bude Os 4 a ak ho dockam tak aj tak by sa opltailo ist na Jb? hmm?

Macintosch
    Účastník (Participant)

Inac ak by som chcel tak co znamena Bootrom ako zistim ci mam ten spravny?

m4x
    Účastník (Participant)

Radsej si precitaj este raz co som napisal s tym JB a potom sa skus spytat zase :-)

bobo355
    Účastník (Participant)

@ m4x: :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.