iPhone 3G

• Toto téma obsahuje 12 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od modemw.
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    zanetka.m
    Účastník

Dobry den,
    chcela by som Vas velmi pekne poprosit o pomoc. Mam iPhone 3G, kedze ho predomnou pouzival niekto, takze som tam dala zmazat vsetky udaje + nastavenia, ten proces trval cca hodinu – co ma aj upozornilo, ale zial od vtedy sa mi ho nepodarilo nastartovat, teda stale len do pozicie ze vidim logo, aj restart (pomocou home a power) som tomu robila. Co mam robit, existuje este nejaky reset???? Prosim pomozte.
    Velmi pekne dakujem

ando1997
    Účastník

to iste sa stalo aj mne a neviem co mam robit. asi sa pokusim zohnat zakladnu dosku. ak by nekto vedel vyriesit tento problem napiste mi na mail ando1997@azet.sk .dakujem

modemw
    Účastník

Toto robi ked je telefon jailbreaknuty. Skus vojst do DFU a cez to dfu spravit restore.

zanetka.m
    Účastník

ako sa da vojst do DFU a spravit restore?

goromir
    Účastník

Možem sa vám na to pozrieť zadarmo. Kontakt na: http://iphone.funfatal.sk/ Možno to bude len SW a nebude potrebná výmena HW. Do DFU modu sa dostaneš tak, že pripojíš iPhone na iTunes budeš držať tlačitko HOME a POWER kým ti nezhasne iPhone. Potom pustíš POWER ale HOME ešte drž, kým sa ti v iPhone neobjeaví hlásenie. Pustíš tlačítko a odklikneš hlásenie v iTunes.

zaso
    Účastník

DFU rezim a restore pomoze…

Peko00001
    Účastník

dfu

modemw
    Účastník

Goromir: to co popisujes je len obycajny restore, ked treba istotu najlepsie je pouzit DFU.
    zanetka.m: cize vo vypnutom stave stlacime na 2 sekundy power tlacitko, po 2 sekundach bez pustenia power stlacime a drzime home button 10 sekund, po 10 sekundach pustime power button, potom este drzime home button povedzme 20 sekund, po tejto sekvencii musi displej ZOSTAT CIERNY, t.j. nesmie tam zostat. Ak je tak, tak ho pripojime na itunes, on zahlasi ze je v restore a ze musi byt obnoveny, tak mu to dovolime a hotovo, uz len cakat.

zanetka.m
    Účastník

ste vsetci zlatí, len opat mi to nevyslo :(
    tento krat sa mi to podarilo, podla vasich navodov, donutila som to spolupracovat s iTunes, uz som sa tesila, ze to pojde, ale tesne pred koncom to padlo, s chybou 1015. :(((( co dalej?

ando1997
    Účastník

mne to pomohlo a ide to . len mam problem z odomknutim … napisalo mi ze tam mam dat platnu simku .. dal som a teraz mi tam ukazuje koncovku usb kablu a ikonu itunesu .. mam to pripojit na itunes ??

t6mas
    Účastník

zanetka.m

problem s chybou 1015 riesi maly programik s nazvom recboot

RecBoot: Put Your iPhone in Recovery Mode With Single Click

zanetka.m
    Účastník

nejde mi to naistalovat :(

modemw
    Účastník

Recboot sa neinstaluje, len sa spusta. A itunes by nemalo bezat ked bezi recboot.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.