Iphone 3G 16GB, BIELY alebo CIERNY

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 3G 16GB, BIELY alebo CIERNY

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58785
    Aladin
    Účastník (Participant)

    AKy by ste si vybrali 16GB iPhone biely alebo cierny…..mam dylemu

    #131779
    Aleks
    Moderátor

    Čierny je krajší. Viac sa hodí k tomu ako vyzerá spredu.
    Biely vyzerá horšie (aj keď to je asi subjektívne) ale zase ho má menej ľudí, čiže budeš originálnejší, ľahšie si ho spoznáš a všetci budú vedieť že máš ten vyšší model (znie to fakt blbo, ale bolo to kľúčové pre môjho známeho aby si vybral čierne nano oproti striebornému :)

    Final result: zobral by som si osmičku, a nemal by som zbytočne dilemu :)

    #131781
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    s Aleksom vôbec nesúhlasím … je to subjektívny názor ale mám presne opačný … držal som v ruke všetky tri vyhotovenia iphone a aj som s nimi pracoval .. jednoznačne u mňa vyhráva biely.. je nádherný… a pripomína mi krásne časy keď som v rukách držal svoj prvý ipod .. presne to je myšlienkou bieleho iphonu podľa môjho názoru… a biely ipod je jediný originál ten ktorý to všetko spustil… moja rada? biely! druhý v poradí by bol iphone prvej generácie .. strieborné vyhotovenie je pekné a dizajnové … úplne na koniec by som položil najnovší čierny.. vidno na ňom odtlačky a mne osobne sa až tak nepáči a pôsobí nie najlepšie…

    aby ma ale niekto nepochopil zle… všetky tri sú nadherné kúsky a koniec koncov so žiadnym neurobíš chybu! apple je svojim dizajnom preslávený takže sa nemusíš obávať.. napr. ipod video 80GB som mal čierny a oľutoval som to .. biely je krajší :) ale čierny bol novinka a zmena

    #131797
    stranger
    Účastník (Participant)

    Mal som 2G a predal som ho. 3G som prvy krat nazivo videl v rukach jednej cernosky na lavicke vedla mna v zabavnom parku. Este ze ma zena pozna, ze co som tak na nu cumel, teda skor na iPhone, kym boli deti na kolotoci. Bol krasny, biely. Chel som ho, pacil sa mi, cernoska si to asi vysvetlila trochu inak…. Paci sa mi stale, ale nechcem ho. Funkcne je o nicom, su s nim problemy, vypadava signal, kto ho ma, snazi sa ho predat. Dnes vysiel novy FW, uvidime, mozno si ho kupim, ak sa z neho bude dat aj telefonovat… Ale biely je dizajnovo nadherny…

    #131800
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    stranger, prepáč, považujem Tvoje tvrdenia za prehnané a nepodložené keďže ho ani nevlastníš… žiaden problém so signálom som nikdy nemal… to že to isté množstvo ľudíí v špecifických podmienkach hlásilo a už sa to aj opravilo je druhá vec.. ale toto dávať ako dôvod proti kúpe je smiešne… “funkcne je o nicom” …ľudia čo ho predávajú sú väčšinou kšeftári prípadne ľudia čo si ho kúpili kvôli reklame a následne kvôli nedostatku informácií nevedeli poriadne ani ovládať a v telefóne sa “stratili”

    #131801
    bawy
    Moderátor

    stranger, ludia ktory iphone maju ho uz z ruky nechcu pustit. 3 tyzdne som aaktivne zhanal iphone na predaj a az vcera som konecne kupil..cize v tomto pravdu nemas ; ) je problem ho kupit :) signal mam stale full ziadne vypadavania ani padanie ani nic. :)

    #131803
    stranger
    Účastník (Participant)

    Samozrejme som 3G v ruke mal a zhruba je to 2G + v podstate nefunkcne GPS navrch. Koho vo svojom okoli poznam a ma ho z Orange, tak ma problemy so signalom. Problem kupit ho nie je, v nasom mestecku idu zhruba od 8 do 9,5 tisic… Podla toho ci su z Tmobu alebo Pomaranca..

    Ale ja som sa hlavne vyjadril k teme topicu, funkcie, ktore su mimochodom, pisem este raz, daleko za urovnou symbianovych Nokii z pred dvoch rokov, som spomenul len okrajovo. Dizajnovo je biely iPhone nadherny. Ale moju skaredu N82 by som zan nevymenil. Uz len z dovodu, ze synchronizacia s mojim MacBookom, je narozdiel od iPhonu, bezproblemova a nemusim dokonca ani vytahovat a pripajat telefon k MacBooku kablom. To ze Apple prezentuje iPhone ako pracovny telefon je smiesne, ked neimplementoval ToDo priamo do kalendara. A ked potrebujem, tak sa cez tu skaredu Nokiu pripojim aj na net. Keby som mal iPhone, tak musim vlacit este jeden telefon a mat vo vrecku zicherku, alebo kancelarsku sponku, ked budem vytahovat z iPhonu simku.

    Vies co aladin, ak Ti mozem dobre poradit, iPhone si nekupuj.

    #131808
    pedro
    Účastník (Participant)

    Tommy_vercetti: Problem so signalom zial bohu existuje. Ja som momentalne v holandsku, a ked sedim v robote tak nemam vobec 3g signal. Kolega ma samsung omnia a ma 4 palicky. Hovory mi padaju celkom pravidelne ked som v oblasti zo slabsim signalom…upgrade 2.1 som si este nedaval,ale nemyslim si ze sa to brutalne zmeni.

    #131809
    Aleks
    Moderátor

    iPhony ľudia predávajú preto, lebo nevedia čo kupujú. Kupujú si ho iba preto, lebo videli, že ho má kamarát/podľahli iPhone boomu/majú veľa penazí a je to cool. Ľudia ktorí majú nejakú skúsenosť s produktmi Apple a vedia ako využiť plný potenciál iPhonu, tí sú s iPhonom spokojní. Osobne mám iPhone už takmer rok a je to najlepší mobil aký som kedy mal a určite ho neplánujem najbližšiu dobu vymeniť.

    #131819
    nubeek
    Účastník (Participant)

    @Aleks: no nebudme taki namysleny .)).. Ved nech si kupuju .) aspon budu mat appleuseri. tak aspon vidis,ze vsetko zle je na nieco dobre .)

    inak,ja by som bral cierny ked uz. ale musim poznamenat, ze viac sa mi vahovo aj tym zadnym hlinikom paci 2g .))

    #131820
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    Aleks, presne .. ja ho plánujem vymeniť.. ale za 32GB iphone keď príde :))
    pedro, presne tieto problémy adresuje posledný firmware určite to skús…
    stranger, nemám chuť sa tu hádať som hádok PCvsMac, iphone vs ostatní, ps3vsxbox neskutočne presýtený…

    #131838
    stranger
    Účastník (Participant)

    Nechapem preco a o com by sme sa my dvaja mali hadat. Niekto sa pytal na radu, tak sme mu radili najlepsie ako sme vedeli—

    #131849
    Aladin
    Účastník (Participant)

    Diki moc chalani…..Ja planujem kupit 3G model,mal som ho vruke 2 hodiny a zamiloval som si ho doterz som pouzival Nokie so S90, a vobec mi nebude prekazat ze to nema vseliake malickosti ktore aj tak nevyuzijem.Ja chcem telefonovat sem tam,napisat sms,pocuvat hudbu a sem tam sa zabavit nejakou apikaciu….
    Inak budem ho mat za 2650SK 16GB tak iba preto som chcel vediet ze ake vyhody ma biely —cierny.
    Ozaj a tie praskliny verite tomu…ze na bielych modeloch je to vidiet ale neverim tomu ze by to pukalo…

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.