iPhone

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Paulos
    Účastník (Participant)

Aky program odporucate.Na pc k iPhonu abi sa tam dala davat hudba videa obrazky atd? =)

Kiko
    Účastník (Participant)

iTunes

EmElEn
    Účastník (Participant)

Po prvý raz vidím človeka, ktorý nevie napísať slovo „aby“… Úprimnú sústrasť.

Človek, s iPhone spolupracuje jedine iTunes.

Kiko
    Účastník (Participant)

No to nie je pravda, iPhone môžeš ako aj ostatné iPody „plniť“ aj iným softwarom napr. winamp.
    Toto som narýchlo vyhrabal, ak si závislí na Winampe:
    http://youbegin.blogspot.com/2007/11/mlipod-winamp-iphone-sync-true.html
    Ale ako som písal moje odporučenie je iTunes. Máš tam naozaj obrovské možnosti a jednoduchosť ako nikde inde len sa toho netreba báť, ale takéto omáčku to na fóre nájdeš, už sa tu aspoň raz písalo prečo používať iTunes.

EmElEn
    Účastník (Participant)

Ak vezmeme do úvahy aktiváciu, je to pravda, pretože ku svojej aktivácii skutočne vyžaduje iPhone.

Kiko
    Účastník (Participant)

No ale ako slovenský uživateľ nepotrebuješ pretože si môžeš iPhone kúpiť už odblokovaný :P

EmElEn
    Účastník (Participant)

…čo ale nie je v súlade s licenčnými podmienkami a okrem iného strácaš možnosť uplatnenia záruky.

vlasko
    Účastník (Participant)

Paulos skus navstivtivit jedno ceske forum zaoberajuce sa cisto iphonom tam ti urcte poradia..

Aleks
    Moderátor

Milí priekupníci, prečo aspoň v základe nepoučíte kupujúcich ako sa používa iPhone? Za tú maržu by ste im mohli urobiť trojhodinovú prednášku s občerstvením a tombolou… Potom sa zbytočne spamuje fórum vecami, ktoré tu miliónkrat boli.

marek
    Účastník (Participant)

Aleks>
    100 bodov :-)

Delicious.girl
    Účastník (Participant)

ahojte mam jeden problem s Iphonom, a dufam ze mi pomozete:)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.