iPhone

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #60159
    jaxy
    Účastník (Participant)

    Zdravim. Som tu novy tak ma hned vsetci neukamenutje :D… No takze vlastim iphone 3g kupeny na slovensku. Mam v nom defaultne programy a nic viac. Mohol by mi niekto popripade poradit nejake programy, hry a vsetko co ktomu patri. A este ako je to stym stahovanim aplikacii? Ze nieco je zadarmo nieco sa zas plati a ako to obist a tak.. dik ;-)

    #139908
    Anonymný
    Neaktívny

    Ahoj. Vitaj v klube. :)

    Nuz aplikacie si mozes stahovat cez iTunes, predpokladam, ze to uz mas nainstalovane. Ked nie, tak berme, ze ano. :D Pre stahovanie aplikacii potrebujes mat registraciu na iStore. Pokial chces len FREE aplikacie, pohladaj na tomto fore navod, ako sa zaregistrovat bez zadania cisla platobnej karty. Bol tu napisany presny navod, ako na to.

    Inak programy .. ked si otvoris iTunes, tak si daj zoznam aplikacii, vyfiltruj tie, ktore su FREE a pozeraj, co sa ti paci a co nie. :) Inak obist stiahnutu platenu aplikaciu…no neviem, mozno sa to da, ale som dost skepticky. Tie ceny aplikacii su aj tak dost minimalne, tak si myslim, ze tych par dolarov/eur este z nikoho neurobilo zobraka. ;)

    Tak nech sluzi!

    #139911
    jaxy
    Účastník (Participant)

    Dik moc ;)

    #139915
    jaxy
    Účastník (Participant)

    btw kde najdem tu temu ? :D

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.