Iphone 2.2.1 firmware jailbreak (help)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Iphone 2.2.1 firmware jailbreak (help)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Kukosk
    Účastník (Participant)

Cauko nejde mi mi nejak JB-nut iphone 3G …. ked to chcem spravit cez quickpwn(2.2.5) tak mi napise ze nepodporovany FW a ked cez pwnage tool (2.2.5) tak mi spravi FW, dostanem sa do restore modu, a ked dam restornut cez itunes, vypise mi error 21… ked sa pokusim takto ale restornut orig. FW, nevypise ziadny error a ide v pohode :)
    skuste mi nejako poradit… diki moc za kazdu odpoveddd….

santa99
    Účastník (Participant)

Dostal si sa s iPhonom do DFU režimu ? Ako v quickpwn aj pwnage tool to píše , ja len čí náhodou. Po zapnutí iTunes ti musí vyhlásiť že iPhone potrebuje restore . Nie že zapneš iTunes a vidiš všetko záložky. Len jednu a to Summary.

Kukosk
    Účastník (Participant)

a co ma pri DFU mode pisat na obrazovke ? ze mam pripojit fon k itunes ? alebo nieco ine ? lebo mne itunes vypise ze nasiel iphone v recovery mode a ze musim spravit restore… a ked dam urobit restore z toho upraveneho FW tak to vypise tu 21ku

mayoxy
    Účastník (Participant)

1. staci ti nato quickpwn program , ktroy ma okolo 15 MB. (firmware nemusis stahovat)
    2. Ked ta vyzve robit tie stlacania do DFU modu, podrz najskor horne aj spodne tlacitko dlho, 10 a viac a nasledne pusti horne (dolne stale drz) a zase 10 sekund tak. A potom by ti uz malo nahravat FW.
    3. neodpajaj iphone z kabla ani ked sa ti to bude zdat ze uz dlho robi
    4. itunes si nevsimaj
    5. ak mas 10.5.6 leo , tak potrebujes asi usb hub a prepisat dva suboriky. niekde sa to tu uz pisalo.

Kukosk
    Účastník (Participant)

neboj sa anglicky viem az moc dobre :) to si viem prelozit ale mne to zlyha hned pri starte… vypise mi to ze … nepodporovany FW… uz som to vysvetloval vyssie :) a pritom mam najnovsi quickpwn (2.2.5) a firmware mam verzie 2.2.1

mayoxy
    Účastník (Participant)

heh tak to je cudne :D skusil si asi restore na iphone cez itunes ze? asi hej.. tak potom to mas fakt cudne :D

Kukosk
    Účastník (Participant)

jj na normal firmware mi to v pohode ide… ale na ten upraveny cez pwnage tool nejde.. .vypise mi ten error … nechapem …. ale vraj viac ludi ma s tym problem :(

santa99
    Účastník (Participant)

Nie nema ti vypisovat ze je v recovery moode.takze tam je chyba….

Kukosk
    Účastník (Participant)

jj uz som na to prisiel … ja som to totiz robil zle :) heh … a FW som daval povodny :) dik za info idem to skusit

mayoxy
    Účastník (Participant)

:D vpohode, stava sa

Kukosk
    Účastník (Participant)

a este jedna vecicka… teraz som to spravil presne podla videa … a cez cydiu som nainstaloval jednu app … len tak hocijaku …. (ako tam vravia ze prva musi byt freeware) a teraz ked pustim iTunes, a mam tam nejake aplikacie, tak sa mi neda zaskrtnut ze sunchronizovat aplikacie… medzitym som si este urobil ucet na apple.com … a prihlasil som sa… stiahol som odtial skype.. a nechce ho nejak poslat :(
    http://obrazok.eu/files/yvq16jnm1rterykh2zd2.png

mayoxy
    Účastník (Participant)

prva musi byt officialna.. z app store. nie cez cydiu.

Kukosk
    Účastník (Participant)

a staci ked tie z cydiu zmazem ? teraz a installnem nieco z appstore ?

mayoxy
    Účastník (Participant)

fu, tak to neviem, ja som to spravil noramlne.. musis skusit. prinajhorsom zmazes iphone a znova ho jailbreaknes

Kukosk
    Účastník (Participant)

uz pracujem :) :D:D:D som dal normalne cez iphone settings … reset uplny a spravim JB :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

trosku ked sa pohras a popozeras web. tak mozes najst dobre programy pre JB, themy pre iphone, a aj platene hry zadarmo cez torrenty. Je toho dost. Len treba hladat. Niektore programy ale ti priskrtia baterku.
    Ja som nabil doplna, a za 4 hodky vpodstate nic nerobenia sa mi uplne vybila doprazdna. Potom som niektore odinstaloval co som si myslel ze mi spatia, a uz je to normlane :) taze aj s tym opatrne. Ale ked vies co a ako mozes si spravit fakt brutalny iphone, ci uz pekny alebo funkcnejsi ako officialny iphone.

Kukosk
    Účastník (Participant)

jj ja som nasiel vela veci na jednom … neuvedenom fore… :) a uz zacinam si ich postupne stahovat… este spravit riadne ten JB :) a uz to bude… cakam momentalne na reset :) a inak … brutalna vecicka je ten telefonik :)

mayoxy
    Účastník (Participant)
    Kukosk
    Účastník (Participant)

mne sa znova nedaju synchronizovat aplikacie cez itunes :( a vcera mi to slo … nechapem preco… aj cracknute mi sli

Kukosk
    Účastník (Participant)

installol som jednu aplikaciu cez appinstaller(iphone) a uz to ide…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.