No tak som sa nudil a zavital som na stranku ipausal.sk Jak vidim, domena je zaplatena. Majitel Orange SK. Kedy ju konecne spustia a zverejnia ceny ? Dufam, ze nie az zajtra o polnoci. Hadam nechcu aby stali ludia v rade a nevedeli na co.
Presne. Z marketingových ťahov Slovákov sa mi chce plakať. Nechápem, ako môžu čakať tak dlho. Hlavne že všade bije do očí tá ich oranžová reklama s odpočítavaním. Mať už tak 19 rokov, nech odtiaľto môžem ujsť…
Veľmi im prajem, aby tam prišli dvaja ľudia a aby sa im média vysmiali. Ale to sa pravdepodobne nestane, pretože tú súťaž o free pôjdu skúsiť všetky nočné živly, ktoré budú v blízkosti.
a inak nvm ci ste si vsimli ze t-mobile bude v moci davat aj specialny bonus 2000sk….ale netusim co to je
ale podla mna orange pred tou 22:00 zmeni ceny v poslednej chvili aby nemohol t-mobile zase reagovat
No ja som volal do Orange. Pytal som sa ci zakaznici co pridu o polnoci budu nejako zvyhodneni oproti tym, co si iPhone kupia neskor. Predavac mi povedal, ze jedinou vyhodou bude, ze ho budem mat skor ako ostatni.
:D To je ale chytrák. :D Nepozná si ani dokonca ani vlastný obchod. Tí, ktorí prídu o polnoci sú predsa zvýhodnený skutočnosťou, že v žrebovaní môžu vyhrať 1 free iPhone v každom z 3 miest.
Okrem toho aktualna ponuka pre iPhone plati iba do 24.8. To znamena, ze v pondelok Orange este ceny uprestni. Avsak nikto nevie, ci iba ceny k ostatnym pausalom, alebo nahodou aj 3G pausalom.