ipad mini

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    wonderman
    Účastník

čaute chcem si kupiť ipad mini na vianoce a nejsom 100% rozhodnuti .. mam si ho kupiť alebo počkať na druhu gen. mam iphone 4s a nechcem hrať na tom hry .. chcem vačši displej ale nie zas taky aky je ipad 2gen 3gen a 4gen ipad mini mi vyhovuje ale chcem sa spytať procesor a ramka budu stihať či je vhodny na hranie hier
    dakujem

ruidos
    Účastník

Cital si to po sebe ? Nechces hrat na tom hry a na konci sa pytas ci pojdu na tom hry :))
    Kup si playstation ak sa chces hrat

wonderman
    Účastník

nehram hrať hry na 4s :) ty asi nevieš čitat

Drevoplech
    Účastník

wonderman, ak by si pouzival bodky, ciarky, otazniky, slovosled a vsetky tie zbytocnoti co sa ucia na zakladnej skole, tak by tu nemuseli byt tieto dva zbytocne prispevky (moj a ruidos-ov) :)

peto01
    Účastník

Ja mam iPhone 4s a k tomu iPad mini a uz treti den som sa notebooku nechytil lebo mi nechyba. Na internet je uplne idealny, nad vykonom sa nerozculujem takze je dostatocny. Vydrz baterky pri iba nete cez wifi aj cez 11hod.

fanthomas4
    Účastník

wonderman skôr nevieš čítať ty pretože ja som to tiež 2x čítal, aby som pochopil ako si to myslel…
    k veci: mám tiež mini a som max. spokojný akurát na ňom drtím Lego Harry Pottera 1 – 4, May Payna, Real Racing 2 a všetko v pohode nemyslím, že by mali byť nejaká výkonové obmedzenia

decer07
    Účastník

Skoda ze sa tu nedavaju davat liky :D Wonderman 3x som si to precital a protirecis si :D

wonderman
    Účastník

dobre :D písal som to na rychlo , neuvedomil som si čo píšem .. sorry :D nebite ma :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.