Ipad / internet

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Kompi
    Účastník

Chcel by som poprosit o radu. Chcem kupit novy ipad 4G a dat do neho net. Teraz mam O2 data neobmedzene i iphone za 6E – no na Orave nemaju 3G a ide to strasne pomaly na EDGE (a cakat na rozsirovanie 3G koncom jesene uz nechcem). Preto by som sa rad poradil ohladom netu do ipadu.

– ktory operator a preco, podmienka je 3G takze O2 odpada a ktory program ? Nepotrebujem 1GB denne, skorej net s dobrou odozvou a cim rychlejsi upload na publikovanie clankov v nocnych sluzbach 6x do mesiaca.

Zaroven sa chcem opytat ohladom zdielania netu, ci to ide bez problemov do MBP (10.7.4) cez USB kabel bez jailbreaku. (NEW IPAD 5.1.1)

Za odpovede vopred dakujem. J.K.

mja
    Účastník

Napr. ja mam v iPade kreditny internet od Orange (3G). Funguje spolahlivo, na surfovanie dostatocne rychle, nemal som problem.

Co sa tyka zdielania netu – nepisal si ktorym smerom, ci MBP->iPad alebo iPad->MBP. Zdielanie z iPadu do MBP nefunguje vobec (ak sa nemylim) bez JB.

Kompi
    Účastník

Presne to som mal na mysli. Z ipadu do MBP. To je velmi podstatna podmienka, mat net na macbooku vsade, teraz si ho zdielam cez iphone 4 – 4.3.3 firmware.

Kolko platis za net ?
    Mas jailbreak a zdielanie do kompu ?

mja
    Účastník

Ten net je pay-as-you-go, tusim to vychadza na 0.02€/MB. Nepouzivam ho velmi casto, dobijam raz za 3 mesiace. Na iPade zdielam internet cez MiWi 5 (Jailbreak/Cydia).

Kompi
    Účastník

Diki

poper
    Účastník
    Jaem
    Účastník

Na iPade s 3/4G spravis hotspot rovnako, ako na iPhone.

poper
    Účastník

to som prave napisal

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.