iPad 3 – Dual Screen

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPad 3 – Dual Screen

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    S-ko
    Účastník

Zdravím, uvažujem o kúpe iPadu tretej generácie hlavne z pracovných dôvodov. Čo ma zaujíma je Dual Screen. Našiel som aplikáciu pre iPad – Mac kde funguje DS prostredníctvom WIFI je možne niečo také ,ale rozchodiť za pomoci káblu ? Pýtam sa preto lebo čo som aspoň pozeral video tak prostredníctvom WIFI je to hrozne pomalé :( Človek to postrehne najmä pri pozeraní videa alebo pri rýchlej konverzácii.

Ak je možne prepojiť Mac s iPadom 3 za pomoci káblu, poprosil by som Vás o link na daný kábel – redukciu / návod. Vďaka :)

modemw
    Účastník

ak myslis skutocnost, ze na displeji iPadu vidis rozsirenu plochu z Macu, tak to docielis jedine a jedine cez wifi. Napr. aplikacia air display. Ide o to, ze taketo veci su cisto len na implementacii programatora a ten moze pracovat len s takymi API ake mu poskytuje apple. S kablom neviem o nejakych API na pracu s dock konektorom, mozno snad len pouzitie externeho USB mikrofonu.
    Mozno keby som popustil fantaziu, tak by mohlo nieco take fungovat, ak by bolo mozne v aplikacii odchytavat surove data z dock konektora, ktore mu chodia z USBcka, potom by uz bolo len na programatorovi aby to urobil, no vyzadovalo by si to istotne dost velky effort, takze zrejme to zostane mozne len na wifine.

S-ko
    Účastník

Áno, o tejto aplikácii viem už ako som písal v prvom komentári, je to ,ale dosť „slabé“. Čo sa týka toho kábla zaujímalo ma či niečo také neposkytuje rovno Apple. No ,ale asi nie…

poper
    Účastník

ak pouzivas ethernet (nie wifi), vytvor siet priamo z macbooku a ipad pripoj na nu
    to by mohlo byt rychlejsie (nie o moc)
    mas na macbooku B/G alebo B/G/N?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.