ipad 2 vydrz baterky

Domov Diskusné Fóra Ostatné ipad 2 vydrz baterky

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    freee
    Účastník

nieze by som sa chcel stazovat.:) skor sa opytat ci je takato vydrz normalna na ipad 2 ?

https://dl.dropbox.com/u/52865695/iPad%20vydrz.PNG

modemw
    Účastník

no div sa svetu ked nemas zapnute wifi ani bluetooth a kedze to je len wifi verzia tak ani 3G …
    ale musim uznat ze je to kus viac ako priemer kedze ho mas aj jailbreaknuty a aj SBSettings

majdy
    Účastník

Kedy si kupoval iPad? Totiž je možné, že ak nedávno máš procák s menšou spotrebou a preto aj batéria vydrží dlhšie ako by mala :)

Andreso
    Účastník

Ja som mal max.používanie 12-13 hodín, toto je naozaj slušné…

JFK.
    Účastník

ste slepí?
    ‚iPad bol pripojený od posledného plného nabitia‘

freee
    Účastník

Ano je fakt ze bol pripojeny ale len na dobu kym som stiahol fotku,cize asi minutu..pouzivalo sa aj wifi,aj stream z dreamboxu,bluetooth nie..kupovany bol v januari tohto roka..

adamo
    Účastník

To ukazuje len na ipadoch s jb ?

Andreso
    Účastník

Áno, len s JB, neviem, či to zariadenia s iOS6 už majú, ale na iOS5 som to nemal.
    JFK- nj, prehliadol som :D

cecuch
    Účastník

Ja som par dni dozadu kupil iPad 2,4 wifi a pri 82% mam 5:31 pouzivanie a 1den,4h pohotovost, wifi mam stale zapnute a mam iOS6. Tiez sa cudujem ze oproti 11hodinam ktore deklaruju je to celkom fajn rozdiel :)

choroner
    Účastník

netreba ziaden JB, iOS 6 na iPade 2 zobrazuje usage

AdamKayser
    Účastník

Zobrazuje, ale nejako zvlastne. Pouzivanie mam 1 den a 7 hodin a pohot rezim vyse 3 dni. A stale 46% baterky.

freee
    Účastník

https://dl.dropbox.com/u/52865695/vydrz.PNG

tak teraz som to nemal pripojene..

Benne
    Účastník

AdamKayser, co som si ja vsimol, zobrazuje vsetko tak ako ma. Netreba zabudat, ze do pouzivania sa rata napr aj pustena hudba aj ked je iPad zamknuty a podobne ;)

freee velmi slusna vydrz teda !!! Ako mas nastaveny jas ? Mas asi Wifi verziu, ze ? naozaj pekne cisla !

odklizec
    Účastník

iPad 2,4 ma novejsi 32nm CPU a diky tomu udajne i znatelne lepsi vydrz baterky, oproti puvodnimu iPadu2.

freee
    Účastník

Benne,jas mam automaticky,a ano je to wifiverzia..apropo kde zistim aku to ma verziu CPU? ci to ma 32nm

odklizec
    Účastník

iPad 2,4 = 32nm

freee
    Účastník

a to kde vidim to 2,4 ?

odklizec
    Účastník

Bez do Settings >> General >> About a opis/zapamatuj si posledni tri pismena/cisla ze Serial Number.

Bez sem a napis ta tri pismena:
    http://everymac.com/ultimate-mac-lookup/

Nebo si nainstaluj nejakoou appku, ktera ti ukaze detailni system info ;)

Benne
    Účastník

Ja mam 3.1, predpokladam, ze tieto maju taku tiez taku stavbu procaku, hm ?

vlastr
    Účastník

Benne: aky mas ios? Ja mam 4.3.3 a taketo pouzivanie mi nikde nepise. Podla toho co tu citam to ale nie je ani na novsom iose. Mas to pomocou nejakej appky?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.