iPad 2 – NAY elektrodom skusenosti

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPad 2 – NAY elektrodom skusenosti

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    ovi77
    Účastník (Participant)

Zdravim. Mam zaujem o kupu iPadu 2 z NAY-ka. Mate niekto skusenosti s tymto obchodom? Ako dlha trva dodanie, po pripade ake skusenosti s nimi mate v pripade riesenia zaruky a pod. Za kazdy hodnotny komentar budem vdacny :)

ruidos
    Účastník (Participant)

serus. preco prave NAY ?

eFkoOo
    Účastník (Participant)

Nay-mas 14 dni na technicke preskusanie, v pripade chybneho kusu ho do 14 dni mozes vratit, dostanes novy, resp protihodnotovu poukazku, klasika dva roky zaruka, zalezi od dodania, ak neni na predajni ale je na sklade, zasoby na Elektrodomy chodia 3 krat do tyzdna, ak je u dodavatela tak max dva tyzdne, ak ho ani dodavatel nema, nema to zmysel, kup inde

koru
    Účastník (Participant)

Nay je jeden z najlepsich elektroobchodov u nas, lepsi ako Datart, pisal som s ich manazermi viac krat a vidno to podla ich chovania. Vidis to podla spravania pracovnikov, manazerov, podla velkosti predajni, ze maju vlastne velke predajne, niesu iba vopchaty v obchodnych centrach.
    Naviac na kazdy tovar kupeny v Nay dostanes 3% z ceny pripocitane na Nay kartu, o tom nikto nehovori ale vdaka tomu Nay ma najlacnejsie iPady 2 na Slovensku, napr z 699,- EUR 32gb 3g mas 20,- EUR naspat.

miro r
    Účastník (Participant)

NAY na Zlatych pieskoch je v blave najlepsi. nerobia tam absolutne ziadny problem s reklamaciami. V Auparku je to horsie.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

miro: v auparku som robil, a viem aj dovod preco su pri reklamaciach obozretnejsi a neustupnejsi, nie je to zla nalada pracovnika ;)

peto01
    Účastník (Participant)

no tak daj dôvod prečo su v auparku tak obozretní

ovi77
    Účastník (Participant)

Ruidos: Ani neviem preco…ale mam to najblizsie a cez net to kupovat nechcem…i ked som clovek, ktory si pomaly kupuje cez net aj ponozky, ale toto chcem riesit osobne :) Ceny su vsade rovnake, cize neni co riesit :) Akurat som chcel vediet ako to je s reklamaciami a pod….:) Zajtra idem objednat tak dam vediet ako dlho sa caka…skladom vraj maju len wifi 16GB v ciernom prevedeni.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

peto01:ide hlavne o zle skusenosti so zakaznikmi, predajna v auparku je najnavstevovanejsia v BA,cize tam vseobecne neveria ludom, lebo aj straty su vdaka kradeziam dost vysoke, a je tam par individui, ktore dojdu, najdu v nejakej poslednej prdeli nizsiu cenu ako ma Nay, dozaduju sa zlavy kvoli garancii najnizsej ceny, kupia to, a v ramci tych 14 dni to dojdu vratit a zoberu ine a to sa takto opakuje dalej a dalej….ked si predstavis, ze vyreklamovany tovar v ramci tych 14 dni, ak len nejakou svojou vlastnostou nevyhovuje zakaznikovi ale je funkcny, ide nazad do predaja (podmienka akceptovania reklamacie v ramci tych 14 dni je ze bude povodne balenie s foliami, sackami atd, stav idealne nepouzity-ak je pouzity predava sa ako vystaveny kus) a predstav si ze nejaky romsky spoluobcan si kupi mp3ku v ramci svojho cyklu kupovania a vracania pocas prvych 14 dni, vrati pouzitu mp3ku aj s pouzitymi sluchadlami ktore su navonok ciste, no jeho ucho vodu ani nevidelo a ty prides a kupis si takyto produkt sice so zlavou ale predsa, bol by si spokojny?po dokladnom skontrolovani produktu az doma? nie, tak ides nazad a vratis to, ale ti to neuznaju, lebo si to pred tym nevsimli ale teraz ano. je to nefer len a len voci tebe ako oklamanemu zakaznikovi. preto aby sa taketo veci nestali, sa na tie reklamacie dava zvlast pozor, aby si aj taketo chyby a opotrebovania vsimli a uznavanie reklamacie je o to menej ustretovejsie pre zakaznikov, aby na to nedoplatili ini zakaznici…

michal.johnny
    Účastník (Participant)

avšak ceny majú predražené. Minule som išiel kupovať LED TV a v nay mali jeden model o 100 eur drahší ako v TPD. Myslím, že to je prehnaná cena.

peto01
    Účastník (Participant)

s tými cenami to je pravda. preto tam chodím veci len pozreť a následne to kúpim cez net :)

michal.johnny
    Účastník (Participant)

sa čudujem ľudom že tam vôbec kupujú tie predražené veci :) ja to tiež robím tak že prídem pozriem a kúpim cez net.

ovi77
    Účastník (Participant)

Suhlasim….NAY ma vyssie ceny ako internetove obchody, ale to je tak pri vsetkom. Teraz sa ale nebavime o TV, Chladnickach ale o iPade, ktoreho cenu su vsade rovnake (aspon tie najnizsie) :)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

je to pravda, kedysi mali vysadu ze mali vysoko kvalitny personal, ktory vedel odborne poradit, mal prehlad a s entuziazmom obsluzil a posluzil ako najlepsie vedel, to bol ich revans za vyssie ceny, avsak toho personalu je cim dalej tym menej….a jasne ze internetove obchody to maju vsetko lacnejsie, ale ked chces hned, nay je celkom fajn alternativa ;)

Anonymný
    Neaktívny

ja som robil v datarte. vyskolenost personalu nic moc. sice sa ucia technicke parametre a dalsie kraviny z papierov, ale aj tak kazdy odporuca to z coho je najvyssia provizia(z kazdeho predaneho kusu maju urceny pocet centov/eur – nieje to dane presne percentami. za vypredajove kusy su provizie vyssie lebo sa ich chcu zbavit atd.), dalej ked som sa ich pytal ako napr. odporucia pracku ked niekto pride len tak ze chce novu pracku – odpoved bola nahodne si vyberiem a chvalim ju(pripadne podla tej vysky provizie).
    ad internetove ceny, aj datart ma eshop a tie ceny tam su tiez nizsie ako priamo v predajni(zdovodnenie bolo, ze v predajni musia platit personal). vela ludi to tam robilo tak, ze si tovar vybrali na predajni, isli domov objednali ho cez net a potom si ho prisli do predajne zase vyzdvihnut.

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

NAY Nitra- katastrofálny prístup pri reklamácii, arogantný a nepríjemný človek, nakúpil som tam dosť veľa vecí, ale vživote už v NAY nič nekúpim… a keď tu niekto píše, že NAY nerobí problém pri reklamáciách, tak to určite nieje pravda!

eFkoOo
    Účastník (Participant)

PC alebo MAC: podla jednej skusenosti v jednom elektrodome sudis vsetky? :D okey, asi budes velmi objektivny clovek :)

nuda7:v nayi to kedysi bola marza (ta provizia) teraz je to len akesi cislo nasobene koeficientov podla rocnej doby a predpokladaneho dopytu…co ja tam poznam ludi, vacsina odporuca podla vlastnych skusenosti, pripadne podla miery reklamacii daneho produktu…takisto samozrejme podla provizie ale ta je tam miziva…takisto je tam par ludi co maju svoju oblubenu znacku-jeden zaryty Boschkar, druhy zase fanaticky Miele seller…zalezi od cloveka, od predajne, od zakaznikov ale aj od veduceho…

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

eFkoOo: nebola to jedna skúsenosť a napísal som NAY Nitra!

wlamik
    Účastník (Participant)

No mam kamaratov, ktori robievali v elektrach (aj nay a datart) a tak isto uz som sa velkarat pri kupovani s personal rozpraval a viem ze si aj proste casto vymyslaju veci len aby nieco predali (klasiak ked vam ukazuju televizor a presviecaju vas na drahsi a na drahsom pustia FULL HS film a an lacnejsom SD a potom vam ukazuju ze aha o co je tento televizor lepsi- na starych ludi dost zabera), takze idealne je si o prodkte zistit co najviac na forach a v recenziach

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja mam z NAY-u zmiesane pocity. Bol som kupit opticky kabel za 10 eciek a nesvietil tak som ho siel vratit dostal som druhy a tiez na prd este v predajni som ho otestoval a usetril som cestu drahsi uz bol ok. Kupil som prehravac na DVD pridem dom a nesiel vratil som ho 2 minuty pred zaverecnou vymenili mi ho vybalim a vzadu nalepka zo servisu ze bol opravovany. Tak som ho siel vratit a kupil drahsi. Bol som kupit zostavu Harman Kardon a predavac ma odhovaral ze to nieje dobra znacka a kvalita je zla ze si mam kupit sony :-D komediant.
    Cize keby som mal zhodnotit NAY (TT) tak kvalita veci nic moc ale reklamacia bola vzdy uspesna.
    PS: Ked som chcel kupit telku siel som do Technomarketu v TT a mali 2 LG s podobnym popisom ale cena bola pri jednej vyssia o 150€ tak som stopol predavaca a pytam sa ze aky je medzi nimi rozdiel a na to nezabudnem ako zobral obe tabulky do ruk a spustil tato ma 3 HDMI aj tato ma 3 HDMI …….

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.