- Toto téma obsahuje 120 odpovedí, 41 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iPad 2 je predstavený
http://www.apple.com/ipad/specs/
Languages: Language support for English (U.S.), English (UK), French (France), German, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Korean, Japanese, Russian, Polish, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Arabic, Thai, Czech, Greek, Hebrew, Indonesian, Malay, Romanian, Slovak, Croatian, Catalan, and Vietnamese
Asi konecne rataju aj s nasim trhom.
Slovenský jazyk je už dávno v iOS.
ake su rozdiely v tych dvoch typoch obalov?
obal noveho ipadu
http://images.apple.com/ipad/specs/images/box_20110302.png
Čierny iPad 2 je pekný, biely mi moc nevonia, ale vec vkusu :)
každopadne hardwarovo je to fayn riešenie, do ktorého určite pôjdem. Vačšie rozlíšenie display-u mi nevadí, neviem si inak ani predstaviť ako by mali developeri teraz hromadne prerabať svoje appky keby ma vačšie rozlíšenie :)
Asi nikdy nebudem editovat video a tvorit hudbu, asi nikdy nebudem riesit facetime, ale ked pozeram na stranke to ich prezentacne video, ipad je fakt na zjedenie po kazdej stranke. Apple rocks.
To je vsetko z dnesneho eventu?
presne, kompi!!! :D
veru, to vsetko bolo dnes predstavene
Hmm…iPad a nic viac…ziadne MobileMe alebo ine prekvapenie :(
zabudol na ten biely iphone
Zabudol iMac !!! Boze to naco som cakal hodinu a pol ? Skvele..tak mozem stale cakat.
iMAc podla mna opät zaktualizuju len tak potichy, ako je zvykom…
Zabudol iMotyku, boze, ja chcem iMotyku, ako mohol zabudnut??? Najlepsie bielu!!!
a nezabudaj, ze hlinikovu
Take velke halo pre nic… Tiez som cakal nieco okolo MobileMe…
unibody iMotyku 3G.. :D
iMotyku radsej nie, lebo by ma GPS odhalilo, kde som zahrabal svokru.
ako sa zrazu sa objavuju inzeraty na predaj iPadu :D
neviete či iOS 4.3 bude kompatibilný aj s iPhone 3GS ? …
ináč event, iPad, dobre, super ale ináč málo toho … čo už… nevadí :-)